|
Rozdíl mezi Hecht 945 a 946 T, 3.11.2013 Žádný. 946T je designově novější a má tašku. 945 je model cca 10 let starý. |
 |
Zkušenosti s pilami Hecht, 3.11.2013 Dnes jsem čistil mobilní telefon značky SAMSUNG a světe div se, baterie made in CHINA i na těle telefonu made in CHINA. U HTC to samé. Kdo by to byl řek, že takto velký, známí a,,kvalitní´´ výrobce nakupuje věci z Číny. A na stránkách o... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hecht 548SW v D-testu, 10.5.2013 Ta otázka tu už byla. Před deseti lety se objevili první Hecht 945. Málokdo věřil, že přežijí dva roky a záruku a výsledek po deseti letech? Fungují a stále patří k nejprodávanějším pilám na trhu. Jiná otázka je, zda motory na 2-4x dražších sekačkách... celý příspěvek > |
 |
Nůž 56 cm do sekačky Floraself, 10.5.2013 Vložte fotku myslím, že vím kde sehnat originál nůž. Ale Floraself je jen obchodní značka a dodává mu více dodavatelů.
|
 |
Hecht 548SW v D-testu, 3.5.2013 Ano, dá se mulčovat. V základní výbavě je mulčovací záslepka |
 |
Kalové čerpadlo, 2.4.2013 Parametrů co jsou tam uvedené u Heronu nedosahuje ani Honda se silnějším strojem(8HP) otázka je tedy nakolik jsou pravdivé a nakolik přáním výrobce popř dovozce. Bylo by to spíš na přímé srovnání. Navíc pokud se podíváte na odkazu na... celý příspěvek > |
 |
Kalové čerpadlo, 2.4.2013 Podívejte se na Hecht 3680. Používal jsem jej vloni jednou, měl jsem jej půjčené. Potřebovali jsme jako hasiči rychle vyčerpat vodní nádrž kvůli vyčištění. Pracovalo bez problémů
|
 |
Krovinorez solo 154 - názory, 28.3.2013 V roce 2001 původní problematický Hecht 129 slavnostně Makita a Dolmar společně uváděli na trh pod svými barvami a logy. Naoplátku Solo převzalo od Dolmaru některé silnější pily. |
 |
Hecht 548SW v D-testu, 27.3.2013 To byl test sekaček se záběrem 46cm takže Aĺ-ko 5300 tak nebyla a ani nemohla být. Možná v testu před dvěma lety. Další místa za Hecht 548SW, Brill Steelline 46, Moutfield MTF 4820PD, Al-ko 470BRV, Honda 537C2VKEA, Gardena 46VDA, Einhell... celý příspěvek > |
 |
Zkušenosti s pilami Hecht, 24.3.2013 Já osobně nevidím důvod, proč bych si kupoval pilu na 5 m3 ročně za 10 tis a více. Na to mi stačí úplně bohatě Hecht 945 za 3 tis, a můžu ji každé 2 roky zahodit a koupit novou a mám neomezenou záruku a nemusim řešit kolik stojí ND.
PS:... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosím poraďte - benzínová sekačka s elektrostartem pro 75 letou maminku, 4.10.2012 Určitě bych to řešil accu sekačkou. Sekačky a elektrickým startérem jsou jen pro zlost Málokdo baterii na podzim vyndá a uskladní dle návodu a ona polonabitá v garáži či kůlně přemrzne a odejde Reklamace je pak složitá a problematická. Mám to z... celý příspěvek > |
 |
Hecht 541 SH vs. ABG 485 3v1, 29.5.2012 Motor Hechtu je na tento záběr dostatečný a je zbytečné vozit o 7 kg těžší motor ABG což je o skoro 30% více nehledě na spotřebu, která bude také podstatně vyšší u ABG |
 |
Sekačka Raptor LM 41, LM40 nebo Hecht 540?, 23.5.2012 Sekačky Hecht 540 a Raptor LM 40 jsou stejné Liší se jen kolečky na Hechtu jsou širší stříbrné na Raptoru užší šedé. Raptor LM41 má ložiska, centrální nastavení a kovové šasi. Plastu bych se nebál sekačka se prodává 3 roky a problém s plastem není. I... celý příspěvek > |
 |
Sekačku Hecht 549 SWB nebo Weibang WB 456 SKL, 25.4.2012 Panu Z.F Sekačka s kovovými koly? Není jen střed kovový? To se děla u kvalitních sekaček a ty nestojí zrovna 5tis korun Pokud vím Hecht je má od 12tis Kč a jsou vyráběné v Itálii. Pro vás vše co má na sobě evropskou zaběhnutou značku a nebo je... celý příspěvek > |
 |
Sekačku Hecht 549 SWB nebo Weibang WB 456 SKL, 16.4.2012 Kohlery se v číně vyrábí stejně jako Weibang, není to domněnka. Ale jak jsem psal v číně se dnes dělá vše. Vyrábí tam Stihl, Husqvarna, Dolmar, Makita a všichni významní výrobci a dodavatelé zahradní techniky. |
 |