Příspěvky uživatele - 250.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva v sklenníku, 3.5.2013
Ja nevim, ale asi bych to ponechal v zemi. Možna se pripoji další.
Dal som Hoštiske hnojivo slepičince.Su to take malé granule. A prosim Vás mám ešte niekedy v juni, alebo juli prihnojiť cereritom? Ďakujem, Jaro.
Ja si myslím, že ste urobil dobre, slepečince by nemali réve uškodit, prave naopak. Ale to je iba mo osobny nazor.
Réva v sklenníku, 2.5.2013
Dnes som dal ku každému kríku révy jednu hrsť hoštického rohovinového hnojiva -slepičinnce a teraz som na pochybach, či som urobil dobre.Zapracoval som ho asi10 cm do pody. Dá sa však ešte vykopať.Révu mám druhym rokom, a teraz neviem či ho mam... celý příspěvek >
Réva v sklenníku, 1.5.2013
Dobry den. Možete mi prosim poradiť ako často polievať révu v sklenníku a kolko litrov vody ku jednému kru? Ďakujem Jaro. 
Rozkvétající broskvoně, 1.5.2013
Ďakujem za radu a čo by sa stalo, keby som nechal len jeden kvet na koštovku? Len tek pre chuť?
Rozkvétající broskvoně, 30.4.2013
Dobry den mžoete mi prosim poradiť? Pred mesiacom som vysadil broskyňu Redhaven a už ma asi 5 kvetov, ale listy nerastu. Mam tie kvety všetky odstraniť? Alebo možem 1 alebo 2 kvety ponechať. Ďakujem.Jaro.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika