Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zasilková zahranictví, 14.12.2010
Basík, opakovaně vyzkoušeno, opakovaně spokojenost. Teď mám konečně svoji novou zahradu, takže v dalších letech u něho nechám majlant...
Ako ošetriť poranenú slivku silonom, 8.12.2010
dobry den kdysi jsem mel okousany kminek broskve temer kolem dokola a jeden stary zahradnik mi poradil rozmichat kravske lejno s jilem a s tim udelat bandaz nevim jak by to dopadlo se steparskym voskem mozna jeste lepe ale to mi ten stromek... celý příspěvek >
Odruda merunky Pinkcot, 6.12.2010
Jsem ráda, že se mi ten atlas podařilo najít, jsem ráda, že se vám líbí a jsem ráda, že se ozval i autor. Doufám, že zdejší ohlasy ho povzbudí v další činnosti. Obecně se dá říct, že na lednických stránkách je spousta zajímavého čtení, ale najít ho... celý příspěvek >
Odruda merunky Pinkcot, 3.12.2010
Vlastní zkušenost nemám. Dobré informace a přehled odrůd je na stránkách Zahradnické fakulty v Lednici. Pokud budete mít rozhozený text, nastavte si v záložce Zobrazení Kódování Unicode (UTF-8). Atlas obsahuje i další ovocné druhy, popis a foto... celý příspěvek >
Krmítko pro ptáky v zahradě, 24.11.2010
Mám je skoro stejná. Dřevěná jsou určitě hezčí, petková jednodušší, rychleji udělaná. Mám jich v těch třech zahradách rozvěšených několik v každé. Jsou levné a funkční. Ve dně mám několik dírek, uchycení mám přímo přes vršek. Sýkorám nevadí, že se... celý příspěvek >
Mohou dospělé krůty zmoknout, 22.11.2010
nechte to na prirode nam vzdy nejradeji sedeli nekde na strese kurniku celo noc nez je nekdo ukradl tak jestli vy nemate tento problem tak je nechte at si delaji co jim vyhovuje
Mohou dospělé krůty zmoknout, 22.11.2010
dospelym uz to nevadi nachylne na zmoknuti jsou krutata dokud maji jen chmyri jak uz se operi tak je nemusite hlidat
Kočky v zahradě, 22.11.2010
Kočky mají vrozený instinkt pronásledovat prchající "předmět", ale správné lovení se musí naučit pozorováním. Nejčastější chyba je, že si lidi berou kotě třeba jen měsíční, to je úplné mimino, to se nestihlo naučit nic, ani kdyby matka byla... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.11.2010
kralici meli budnik v tom nejvzdalenejsim konci a mel zavirani kdyz se slo ke koze tak oni vetsinou zalazli do budniku nebo se tam dali lehce zahnat, protoze tam se citili v bezpeci no a pak uz jen zvrit dvirka a k vuli morcatum jsem mel pred... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.11.2010
my jsme meli vzdycky u koz i kraliky a morcata jen jsem jim udelal budky aby se meli kam schovat a s krmenim jsme o nich ani nevedeli jinak i v zime jsem poustel kozy probehnout nebyly stale zavrene
Květináč z ytongu, 11.11.2010
Obávám se, že to nevydrží. Máme na zahradě zbytky Ytongu (dokončujeme stavbu). Budou tam druhou zimu a je vidět, že ty, které jsou přístupné dešti, postupně chátrají. Takže dělat z nich květináče s pravidelnou zálivkou vidím jako zbytečnou snahu.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 1.11.2010
Taky jsme měli spotřebu dva pytle slunečnice. Koupená byla přímo v JZD, 12 kč za kilo. Dodávají i do Hornbachu, tam pak ta samá přijde asi na 30 Kč. Je to vždycky lepší podívat se do družstva, ZZN, VKS nebo do takových těch starších... celý příspěvek >
Jak vypadají malé kalifornské žížaly?, 1.11.2010
Malé kalifornské žížaly jsou malí tencí bílí červíčci. Když jsem je viděla poprvé, tak jsem se lekla, že to jsou nějaké hlístice nebo podobná havěť. Jak rostou, tak mění barvu. 
Přísavník, 27.10.2010
Takto obrostený dům jsem vždycky chtěla a těším se, že to konečně budu moci realizovat. Třeba to pak taky vydržím 24 let.
Zakopani hadice od jimky pred zimou, 29.9.2010
kdyz nejde kopat hloubeji tak ji dejte chranicky a spolecne s v te chramicce vedte topny kabel delaji se takove co se automaticky sepnou pri mrazu
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika