Příspěvky uživatele - 210.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je "preventivní" kácení stromů správné?, 12.5.2013
Zdravím! Dneska u nás byl na návštěvě jeden známý, mimochodem lesník, a doporučil nám zkácet naše čtyři vzrostlé stromy. Dva stromy jsou mezi naším a sousedovic domem a další dva mezi naším domem a domem druhých sousedů. Jsou to borovice černá, smrk... celý příspěvek >
Žanovec měchýřník z Chorvatska, přežije u nás zimu?, 1.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, loni v létě jsem si z Chorvatska (z Bašky na Krku) přivezl měchýřky žanovce a letos na jaře jsem semínka z nich zasel. Vzešel pouze jediný žanovec. Mám ho doma a je takový slabý, myslím, že by potřeboval putovat na zahradu. Mám ho tam... celý příspěvek >
Co se semenáčky pithay (dračího ovoce)?, 1.5.2013 Obsahuje fotku
Zdravím! Asi před měsícem jsem z pithay ze supermarketu zkusil zasít semínka. Navzdory mému očekávání jich valná většina vyklíčila . Semenáčky jsou namačkané u sebe, ale nevypadají, že by strádaly (zatím). Už jim začínají růst pravé listy a nevím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika