|
Příspěvky uživatele - 0.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chci si založit sad, 8.3.2007 dobrý den pane Vysloužile.Děkuji za odpověď,mám teprve chvíli počítač,tak jsem ani nečekal tak brzo ,že se někdo ozve.Sad bych ctěl založit teď během měsíce,tak sháním co nejvíce informací,četl jsem tyto stránky a jsem tomu rád,že jsou takové... celý příspěvek > |  | Chci si založit sad, 4.3.2007 ještě -nevíte někdo,jak se bránit,nebo zlikvidovat hryzce?Libor |  |
|  | Chci si založit sad, 4.3.2007 taky zakládám sad,potřeboval bych poradit jakou mají korunu a jaký vlastně mají růst druhy Ruth Gestetter a Durancia.Kupované již v ověřené ovocné školce.Dále bych se chtěl dovědět,jaké užít hnojivo-30cm orná půda pod ní jen jílovica.děkuji Libor... celý příspěvek > |  | Šarka švestek, 4.3.2007 myslím si,že zimou to nebude,jelikož mám taky vysazené lepotice asi 8let a rostou celkově pěkně.Libor |  | Jabloň nechce rodit, 23.2.2007 Děkuji všem, kteří přispěli radou. Ještě by mě zajímal názor na stažení nebo nařezání kmene, nebo kroužkování větví a kdy se má provádět. Děkuji Vám za příspěvky. |  | Jabloň nechce rodit, 20.2.2007 Mám již několik let let na dvorku jabloň Jonatan, která v prvních letech hojně kvetla, ale nerodila. Loni asi po 8 letech jsme sklidili z velké koruny 10 jablíček, krásných, ale co naplat-málo. Poradíte mi co mám dělat. Stzříkala jsem "Zdravým... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|