Příspěvky uživatele - 8.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 4.5.2013
Mně ty mrchy vypásly lilie. Ty už znova nezaseju :( Sypu Ferramol.
Kdy sundat netkanou textilii, 4.5.2013
Ohněte přes šířku záhonu větve a udělejte takový stan.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013
Samozřejmě průnik tu je, ale ne stoprocentní. Je všeobecně známé, že včely do dlouhých trubek nedosáhnou, pak nastoupí čmeláci s dlouhým sosákem. A samotářky zase dobře opylují třeba vojtěšku, protože jim nevadí rány do hlavy od napružených pestíků.... celý příspěvek >
Problém těch nežádoucích účinků je ten, že působí jen "statisticky". Tj. např. při dlouhodobém používání toho a toho prostředku se dejme tomu zvýší výskyt rakoviny štítné žlázy o 2%. Nikdo vám spolehlivě neřekne, že vaše rakovina je způsobena touto... celý příspěvek >
Tím chcete vyjádřit, že tabákový výluh by mohl být karcinogenní jako kouření? Tak toho se bát opravdu nemusíte.
Vzdálenost přísavníků při výsadbě, 2.5.2013
Rostou jak blázen. Vysazoval jsem malé sazenice dva metry od sebe a za dva roky z nich bylo jedno souvislé houští.
Vysadba do ztraceneho bedneni, 1.5.2013
Já bych doporučoval obložit stěny zevnitř igelitem, protože beton saje jak Dán a rychle by to vysychalo.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 30.4.2013
Opylování je jim ukradené, ale rostliny vědí, jak na ně. Přichystají jim nektar a pyl tak, aby je při sběru opylovat musely. A přichystají jim ho jen kapku, aby musely i na další květy. Geniální symbióza.
Na toto téma jsme už debatu vedli. Otázky jsou: - byla včelstva likvidována v době opylení? - byla skutečně vyhlazena včechna včelstva v okruhu 5km? - neobnovilo mnoho postižených včelařů chovy bezprostředně po likvidaci? Osobně bych... celý příspěvek >
Jenom k terminologii: včela medonosná je přirozený opylovač, ačkoliv se chová v nepřirozených podmínkách. Zajímalo by mě, odkud čerpáte informace o potravní konkurenci vůči jiným konzumentům nektaru. Ne, že bych to vylučoval, ale nikde jsem se... celý příspěvek >
Stříhání stromů, 27.4.2013
Štěpařský vosk nebo balzám by měl být k sehnání. Případně lze použít latex.
Přelitý trávník, 27.4.2013
Nic nevylezlo nikde nebo jen na tom vlhkém místě? A proč je vlhké? Není to tím, že je ve stínu? Pak by to bylo spíš tím stínem.
Prosím o určení květiny, 25.4.2013
Děkuji, je opravdu hezká.
Moc horko na salat?, 25.4.2013
To je úplná alchymie :) Pokud máte takovéto postupy pro každý druh zeleniny, to aby se jeden zbláznil, ne?
Prosím o určení květiny, 25.4.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, tento exemplář jsem loni dostal, ale nedokážu ho určit. Pomůžete?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika