|
Příspěvky uživatele - 30.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trávník zničený divokými prasaty, 29.4.2013 Ano, to je také řešení, ale bylo by dobré, aby si tu síť dali na plot sousedé s přímým přístupem od lesa a cesty. není řešení aby si každý obehnal celý pozemek i mezi sousedy. My jsme také zabezpečili plot od lesa tak aby přez něj prasata nemohla... celý příspěvek > |  | Trávník zničený divokými prasaty, 29.4.2013 Děkuji za nápad, ale tohle je zahrada, nechci abych odpudil taky sebe, rodinu a návštěvy. Nakonec i sousedi, přes které ke mně prasata přišli by se mohli ozvat, že je obtěžuji smradem |  |
|  | Trávník zničený divokými prasaty, 29.4.2013  17.3.2013 jsem napsal příspěvek na téma Trávník zničený divokými prasaty : Minulý příspevěk
Od té doby jsem pozemek srovnal, navrch dal čerstvý kompost a tuto sobotu zasel novou trávu, v neděli krásně sprchlo a já se těšil na nový krásný trávník.... celý příspěvek > |  |
|
|
|