|
Příspěvky uživatele - 75.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení rostliny, 29.5.2014 díky pokojovka to opravdu není ale já jsem to nefotil ani jsem rostlinu neviděl, dlužicha to určitě je děkuji |  | Určení rostliny, 28.5.2014  neví někdo co to je za rostlinu |  |
|  | Neznámá rostlina, 5.5.2014 dík už jsem měl strach že mě vyrostlo něco neznámého |  | Neznámá rostlina, 5.5.2014  tahle rostlina mě vyrostla na zahradě sama od sebe a nevím co to je, neví někdo?
|  | Určení rostliny, 23.9.2013  ahoj chtěl jsem s zeptat jestli někdo nezná tuhle rostlinu děkuji
|  | Určení rostliny, 27.4.2013 díky za radu |  | Pojmy ohledně chuti hroznů, 27.4.2013 Slovník pojmů
|  | Určení rostliny, 27.4.2013  ahoj potřeboval bych zjistit název této rostliny.Nevim jakou potřebuje péči. Děkuji za radu
|  | Určení rostliny, 8.12.2012  Dobrý den potřeboval bych určit tuhle rostlinu, začíná odesychat od spodu.
|  |
|
|
|