|
Příspěvky uživatele - 208.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013 U Dolmaru jsou to ze současných pil 420,C, SC, 460, 500,C, 350 má stejnou konstrukci, jako 420, ale nižší výkon, přesto s 3/8 1,3mm řeže výborně, tu si beru na koruny stromů, klest. U Stihlu je to 270,280. Hq farm takovou pilu nemá. Solo také ne,... celý příspěvek > |  | Podnož Mykoa, 27.4.2013 Zdravím.
Na celký neoplocený pozemek, na obnovení sadu, v polích a u lesa jsem si dnes koupil několik švestek. Poslední, už na hraně, doba na výsadbu.
Bohužel jsem přílíš věřll prodávajícímu a nepřečetl jsem si pořádně popisky na... celý příspěvek > |  |
|  | Stiga - Mountfield, 17.9.2012 Stiga si držela licenci a pak to dala do placu, proto se objevila až teď u mountfieldu a možná se objeví i jinde v jiné barvě. |  |
|
|
|