Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 14.10.2010
Výška plotu 1,5 m je pro porostení révou nepříliš dostatečná. Ideální by bylo pustit révu do výšky alespoň 2 m, lépe 2,5 m, či více. U vašeho plotu bude chybět révě opora pro vrcholové části letorostů, které budou přepadávat do stran. Pokud jste již... celý příspěvek >
Jake ovocne stromy do zahrady u RD, 13.10.2010
Pán zadal rozměry sázecího plácku 6,5 x 14 m.  Tam bych zasadil DVA stromky.
Solární pyramida, 12.10.2010
Mohl byste prosím vysvětlit pojem "ekvivalent efektivní plochy"? Díky.
Flekatý trávník, 7.10.2010
Vážený  "121.238" myslíte si, že je možné aby tráva normálně vyrostla a následně uschnula proto, že nebyla dostatečně pohnojena?
Jak se zbavit krtka, 5.10.2010
Protože kočka není norník.
Co je to za kytku?, 4.10.2010
Na prvých dvou fotografiiích je Psidium Catleianum a na třetí nějaký druh Dracaeny. Psidium, je stromek, či keř, který plodí chutné tropické ovoce a plody mají chuť něco mezi banánem a jahodou a údajně obsahují i hodně vitaminu C. Lze jej... celý příspěvek >
Magnolie - pěstování a střihání, 4.10.2010
Magnolie nám letos kvetla 2 x. Poprvé standardně a bohatě na jaře, koncem dubna a podruhé slaběji začátkem září. Přikládáme to značnému přísunu srážek v průběhu léta a spíše vyrovnaným (až jarním) teplotám v celém jeho průběhu. Jedná se o... celý příspěvek >
Banánovník - Musa, 4.10.2010
Hahaha! Ta "pára" z té "podmisky" vzlínající "spodem" ke kořenům mě úplně dostala! Rovněž doporučení, že banánovník je nejlépe zalévat "málo" mě rovněž rozveselilo. 
Co vaše réva?, 4.10.2010
Vostorg určitě stojí za to, jej mít v kolekci odrůd. Letos na jaře jsem ze srandy zkoušel zakořet celkem čtyři řízky Vostorgu a dopěstoval jsem pouze jednu, dosud u souseda žijící, avšak nepříliš vitální rostlinu.  (Množeno vysazením do v... celý příspěvek >
Živý plot - buk nebo habr?, 1.10.2010
Aha, děkuji. Nicméně střiháním plotu PO předjarním narašení jsem se nezabýval a tímto směrem nebyl můj dotaz cílen. Pro mě je aktuální pouze Vaše odpověď č. 1 a zde jste uvedl dva důvody : okus zvěří + omrznutí. Myslím si ale, že ani jeden z... celý příspěvek >
Živý plot - buk nebo habr?, 1.10.2010
"Nyní bych živý plot nechal tak, jak je. Zastřižením v současné době nic nedocílíte. Zastřihněte ho v únoru - březnu - PŘED RAŠENÍM!!! " Mohu se zeptat, PROČ? A proč zdůrazněno tolika vykřičníky? Tedy proč nyní nestřihat a proč až v... celý příspěvek >
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 30.9.2010
Radit na dálku přes monitor počítače, jak optimálně ostřihat konkrétní stromek je velmi ošemetné. Ale vzhledem k tomu, že preferujete nízký tvar stromu, nebude u vás zásah do korunky stromku nijak složitý ani "drastický".V podstatě jenom... celý příspěvek >
Rýč, 29.9.2010
Vždy, když klopýtám kolem krásných rýčů Fiskars, vystavených v naleštěné vitrině některého ze zahradnických hobbymarketů, nědůvěřivě si představuji, jak by se mi asi rylo s tou jejich extrémně prohnutou násadou a nadstandardně odkloněnou... celý příspěvek >
Myši všude - jak na ně, 24.9.2010
Zapomněl jsme sdělit to nejdůležitější, že se jedná o klasickou sklapávací pastičku, která se prodávala a používala už za našich babiček. Tenkrát ale nestála 11,- Kč, ale asi 2,- Kčs. Nástraha se uloží a uváže na pohyblivý zobáček a když se myš... celý příspěvek >
Myši všude - jak na ně, 24.9.2010
Na myši je nejúčinnější pastička za Kč 11,- v celokovovém provedení s nastraženou granulí pro psy nebo kočky (nejlépe velké kulaté granule se středovým otvorem - ty se nejlépe a nejrychleji nastražují - lze uvázat tenkým drátkem). Pastičky... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika