|
Příspěvky uživatele - 44.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vrúble, 30.11.2010 Metoda tepelné inaktivace viru šarky je velmi zajímavé téma. Ale jaký tato metoda může mít praktický význam pro běžné zahrádkáře? |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 Panu 4.243 děkuji za vysvětlení. A pana PP bych se chtěl zeptat, jak dospěl k nározu, že mé povědomí o hydraulice je zcela primitivní. Děkuji. |  |
|  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 PS.: prosba se vztahuje k příspěvku hosta 4.243. |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 Asi si sedím na kabelu, ale potřeboval bych předešlý příspěvek znovu vysvětlit, pokud možno polopatěji. Nějak nechápu, co jím chtěl autor vlastně říci. Bylo by tedy možno pro méně chápavého čtenáře predikovat vycházející myšlenky v... celý příspěvek > |  | Smrky blízko u sebe, 19.11.2010 Mé smrky, ale i borovice, jedle, modříny, buky, buby, habry a břízy, které jsme vysadil na moji zahradu patří a tečka. A patří tam zrovna tak, jako jabloně, hrušně, slivoně, třešně, brokvoně a ořešák, které jsem vysadil do druhé části zahrady.... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 16.11.2010 Tuto zkušenost já nemám. Nicméně bych chtěl ještě připomenout zajímavou informaci o probíhajícím testování geneticky upraveného klonu švestky domácí. Tato informace od pana "hosta 82.2" z dnešního dopoledne zde mírně zapadla vlivem probíhající jistě... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 16.11.2010 Z biologického hlediska souhlas, (hledisko licenčně právní nekomentuji). Závěr předposlední věty však platí pouze za podmínky, že podnož v celé době života stromu nikdy nebude infikována. Lze to zaručit? Co třeba kořenové výmladky... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 16.11.2010 Za prvé - případ následků roubování (štěpování) byl již zmíněn a za druhé problém p. Ronyho má zcela jiný projev než na který vy upozorňujete (jak můžete na fotografiích shlédnout). Pokud by p. Rony štěpoval na zavirovanou podnož, tkáň štěpu by... celý příspěvek > |  | Castelgarden - zkušenosti?, 16.11.2010 Ahoj Jirko, jsem 2,5-letým vlastníkem zahradního traktůrku Castel Garden XP200HD. Koupil jsem jej jako nový velmi výhodně s výraznou finanční slevou, za 70 000,- což byl byl hlavní důvod rozhodnutí se pro tuto značku. Používám jej, vlastně moje... celý příspěvek > |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 16.11.2010 Zkuste zauvažovat o pronajmutí vašeho rozlehlého pozemku zemědělskému podniku, který dokáže travní hmotu zpracovat buď strojně a nebo pomocí stáda hladových přežvýkavců. Výhodou tohoto opatření jsou nulové náklady, případně i jistý finanční efekt.... celý příspěvek > |  |
|  | Najlepšie slivky, 16.11.2010 Myslím, že jsme si zde princip biologické reakce odrůdy JOJO na virovou nákazu důkladně vysvětlili a že po přečtení výše uvedených příspěvků již bude každému jasné, jakým způsobem tato odrůda na infekci reaguje. Z uvedených názorů vyplývá, že problém... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 15.11.2010 Co jsem se dočetl, tak přenos virových patogenů šarky byl prokázán mšicím a úměrně v menší míře rovněž i stykem se zavirovaným materiálem při štěpování. Odrůda JOJO je schopna virus lokalizovat již v primárně infikovaných buňkách,... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 15.11.2010 K tématu rezistence, či supercitlivosti odrůdy JOJO - zde je například nabídková upoutávka na tuto odrůdu z FYTOSu Plzeň :
JOJO®
SVĚTOVÁ NOVINKA!!! První, absolutně rezistentní slivoň k šarce – kvalitativní rezistence, licenční... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 14.11.2010 Pane AB, myslel jsem, že právě JOJO je nejodolnější ze všech současných odrůd (byť na úkor chuťové kvality plodů), kvůli čemuž jsem i JOJO zakoupil. Vy píšete o supercitlivosti, což si vykládám jako opačný extrém, tedy nejmenší možnou odolnost... celý příspěvek > |  | Tmavší tráva v novém trávníku, 9.11.2010 Souhlasím s výše uvedenými variantami řešení. Bohužel není k dispozici odezva zadavatele dotazu, jak je to s tou kvalitou, či nekvalitou půdy, do které byl trávník vyset. |  |
 |
|
|
|