|
Příspěvky uživatele - 152.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určení luční rostliny, 1.7.2015  Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit s určením rostliny, která mi roste na louce - viz obrázek. V Atlasu lučních rostlin (teď z hlavy nevím autora) jsem ji nenašel.
Doplním ještě, že začala kvést v těchto dnech, tj. koncem... celý příspěvek > |  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 25.4.2013 Nakupovat v zahraničí teoreticky můžeme.. Znáte prosím nějaký solidní zahraniční eshop, ze kterého by se daly ovocné stromky koupit?
|  |
|  | Určení odrůdy, 16.4.2013 Díky, je to skutečně grávštýnské. Díky fotografii na anglické wikipedii jsem si už jistý, vpravo Red Gravenstein.
Jinak ohledně výhodnu z podnože.. Je planý, protože už kvetl a měl i malá žlutá jablka, bohužel.
|  | Určení odrůdy, 12.4.2013  Wendy, díky za reakci.
Ohledně velikosti a stáří stromu. S věkem možná nebudete daleko od pravdy, co se týká velikosti, viděl jsem i větší jabloně. Více v přiložených fotografiích, pořízených teď před začátkem jara.
V loni na konci září... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 24.9.2012  Dobrý den,
vím, že to není snadný úkol z obrázků, ale chci poprosit o určení odrůdy.
Je to některá ze starších odrůd, strom je již za zenitem a chci si vysadit nový.
Jablka jsou v těchto dnech (3. zářijový týden) zralá a opadávají.... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 9.8.2010 Jakkoliv chápeme užitečnost včel, nechápeme už neužitečnost a až aroganci v chování některých chovatelů, které má pochopitelně vliv na sousedské vztahy a to dokonce takový, že pokud není dobrovolná vůle včelaře a alespoň minimální respekt okolí, není... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|