Příspěvky uživatele - 152.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení luční rostliny, 1.7.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit s určením rostliny, která mi roste na louce - viz obrázek. V Atlasu lučních rostlin (teď z hlavy nevím autora) jsem ji nenašel. Doplním ještě, že začala kvést v těchto dnech, tj. koncem... celý příspěvek >
Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 25.4.2013
Nakupovat v zahraničí teoreticky můžeme.. Znáte prosím nějaký solidní zahraniční eshop, ze kterého by se daly ovocné stromky koupit?
Určení odrůdy, 16.4.2013
Díky, je to skutečně grávštýnské. Díky fotografii na anglické wikipedii jsem si už jistý, vpravo Red Gravenstein. Jinak ohledně výhodnu z podnože.. Je planý, protože už kvetl a měl i malá žlutá jablka, bohužel.
Určení odrůdy, 12.4.2013 Obsahuje fotku
Wendy, díky za reakci. Ohledně velikosti a stáří stromu. S věkem možná nebudete daleko od pravdy, co se týká velikosti, viděl jsem i větší jabloně. Více v přiložených fotografiích, pořízených teď před začátkem jara. V loni na konci září... celý příspěvek >
Určení odrůdy, 24.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, vím, že to není snadný úkol z obrázků, ale chci poprosit o určení odrůdy. Je to některá ze starších odrůd, strom je již za zenitem a chci si vysadit nový. Jablka jsou v těchto dnech (3. zářijový týden) zralá a opadávají.... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 9.8.2010
Jakkoliv chápeme užitečnost včel, nechápeme už neužitečnost a až aroganci v chování některých chovatelů, které má pochopitelně vliv na sousedské vztahy a to dokonce takový, že pokud není dobrovolná vůle včelaře a alespoň minimální respekt okolí, není... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika