Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Květopas, 16.5.2013
Do prvniho postriku proti strupovitosti pridavam proti kvetopasovi Karate. Jinak fungicid Score se zda byt vynikajici. J.R.
Obnova aleje, 8.5.2013
Profesni pohled ani znalosti dle meho nazoru nemate. Nehody nevznikaji v zadnem pripade pouze z duvodu hrubého zanedbání předpisů ... atd. A obeti, napr. narazem do stromu, byvaji i ti, kteri jeli v jinem aute a nehodu... celý příspěvek >
Obnova aleje, 8.5.2013
Vas postoj k obetem dopravnich nehod je nevidane arogantni. Pokud by mel nekdo opustit tuto zemi, tak urcite Vy a nikoliv pan PP.. J.R.
Postrik proti pilatce, 8.5.2013
Na odvazeni praskovych chemikalii jsem si zakoupil digitalni kapesni vahu - presnost ci spis 1 dilek - 0.01 gramu, rozsah - 50 (nebo 100) gramu. J.R.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 6.5.2013
To jsem pred nekolika lety, kdyz ho zakazali taky cetl. Euparen 50 WP by mel byt dichlofluanid 50 %. Vite o tom neco? J.R.
A k cemu je urcen Euparen, kdyz je to odlisna chemikalie ? A kdo ho u nas prodava ? Euparen Multi byl (predevsim) proti plisni sede. J.R.
Ponekud mne prekvapilo, ze v Nemecku je povoleny Euparen, ktery byl u nas zakazan. Tak k cemu ta EU je, hlavne ze zakazala 'klasicke' zarovky a pomazankove maslo. V Polsku je navic ten problem, ze nektera narizeni EU prilis neberou vazne resp.... celý příspěvek >
Pro odpurce i priznivce postriku zarazuji odkaz na prednasku na téma "Hlavni choroby plodu jahodniku", ktera byla prezentovana 5.3.2013 v Melníce na setkani velkych pestitelu jahod. Pestitele v Nemecku povazuji za optimalni 5-6 postriku,... celý příspěvek >
Maliník Tulameen, 3.5.2013
Docetl jsem se na zahranicnich strankach, ze odruda 'Tulameen' je citliva na fytoftoru (hnilobu) kořenů. Ma s tim nekdo (negativni) zkusenost, ze by dochazelo k uhynu rostlin? A ma nekdo zkusenost s novou odrudou 'Laszka'? J.R.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.4.2013
Dik za odpoved. Driv jsem pouzival soupravu Zdrave jablko (Delan a Discus), kde bylo postriku nejdrive 5 a pote 6 (na ten posledni jsem obvykle zapomnel). Tak mam v umyslu to kopirovat dle zminene soupravy, ale tam se v nektere fazi strikal... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.4.2013
Mam (mimo Score) jeste Dithane a Topas (ten jsem myslel, ze je pouze na padli, alespon je tak registrovan). Jak doporucujete to zkombinovat (pripravky x padli x strupovitost) a kolik postriku udelat? J.R.
Moniliový úžeh, 19.4.2013
Je, ale "Signum - 1kg". J.R.
Zásilkový prodej ovocných stromků, 17.4.2013
Nic proti firme Havlis, ale dotazoval jsem se telefonicky, na jake podnozi je tresen, o ktere jsem predbezne uvazoval a bylo mi sdeleno, ze firma nevi a ani nemuze zjistit na jake je to podnozi, nebot jim to jejich dodavatele... celý příspěvek >
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 12.4.2013
A mate Althanovu nebo pisete o Zelene? V zime jste zverejneoval, pokud se nepletu, fotky se Zelenou. J.R. 
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 12.4.2013
Pan Mr. Big ma pravdu. Nazor "že u peckovin se význam opylovače velmi přeceňuje" je zcestny a hlavne naprosto k nicemu. J.R.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika