|
Příspěvky uživatele - 65.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Květopas, 16.5.2013 Do prvniho postriku proti strupovitosti pridavam proti kvetopasovi Karate. Jinak fungicid Score se zda byt vynikajici. J.R. |  | Obnova aleje, 8.5.2013 Profesni pohled ani znalosti dle meho nazoru nemate. Nehody nevznikaji v zadnem pripade pouze z duvodu hrubého zanedbání předpisů ... atd. A obeti, napr. narazem do stromu, byvaji i ti, kteri jeli v jinem aute a nehodu... celý příspěvek > |  |
|  | Obnova aleje, 8.5.2013 Vas postoj k obetem dopravnich nehod je nevidane arogantni. Pokud by mel nekdo opustit tuto zemi, tak urcite Vy a nikoliv pan PP.. J.R. |  | Postrik proti pilatce, 8.5.2013 Na odvazeni praskovych chemikalii jsem si zakoupil digitalni kapesni vahu - presnost ci spis 1 dilek - 0.01 gramu, rozsah - 50 (nebo 100) gramu. J.R. |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 6.5.2013 To jsem pred nekolika lety, kdyz ho zakazali taky cetl. Euparen 50 WP by mel byt dichlofluanid 50 %. Vite o tom neco? J.R.
|  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 6.5.2013 A k cemu je urcen Euparen, kdyz je to odlisna chemikalie ? A kdo ho u nas prodava ? Euparen Multi byl (predevsim) proti plisni sede. J.R. |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 6.5.2013 Ponekud mne prekvapilo, ze v Nemecku je povoleny Euparen, ktery byl u nas zakazan. Tak k cemu ta EU je, hlavne ze zakazala 'klasicke' zarovky a pomazankove maslo. V Polsku je navic ten problem, ze nektera narizeni EU prilis neberou vazne resp.... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 6.5.2013 Pro odpurce i priznivce postriku zarazuji odkaz na prednasku na téma "Hlavni choroby plodu jahodniku", ktera byla prezentovana 5.3.2013 v Melníce na setkani velkych pestitelu jahod.
Pestitele v Nemecku povazuji za optimalni 5-6 postriku,... celý příspěvek > |  | Maliník Tulameen, 3.5.2013 Docetl jsem se na zahranicnich strankach, ze odruda 'Tulameen' je citliva na fytoftoru (hnilobu) kořenů. Ma s tim nekdo (negativni) zkusenost, ze by dochazelo k uhynu rostlin? A ma nekdo zkusenost s novou odrudou 'Laszka'? J.R. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.4.2013 Dik za odpoved. Driv jsem pouzival soupravu Zdrave jablko (Delan a Discus), kde bylo postriku nejdrive 5 a pote 6 (na ten posledni jsem obvykle zapomnel). Tak mam v umyslu to kopirovat dle zminene soupravy, ale tam se v nektere fazi strikal... celý příspěvek > |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.4.2013 Mam (mimo Score) jeste Dithane a Topas (ten jsem myslel, ze je pouze na padli, alespon je tak registrovan). Jak doporucujete to zkombinovat (pripravky x padli x strupovitost) a kolik postriku udelat? J.R. |  | Moniliový úžeh, 19.4.2013 Je, ale "Signum - 1kg". J.R.
|  | Zásilkový prodej ovocných stromků, 17.4.2013 Nic proti firme Havlis, ale dotazoval jsem se telefonicky, na jake podnozi je tresen, o ktere jsem predbezne uvazoval a bylo mi sdeleno, ze firma nevi a ani nemuze zjistit na jake je to podnozi, nebot jim to jejich dodavatele... celý příspěvek > |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 12.4.2013 A mate Althanovu nebo pisete o Zelene? V zime jste zverejneoval, pokud se nepletu, fotky se Zelenou. J.R. |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 12.4.2013 Pan Mr. Big ma pravdu. Nazor "že u peckovin se význam opylovače velmi přeceňuje" je zcestny a hlavne naprosto k nicemu. J.R. |  |
 |
|
|
|