|
Příspěvky uživatele - 22.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Břečťan na starou zeď stodly?, 25.4.2013 Dobrý den Zdravím místní odborníky a věřím, ze alespoň částečně rozseknete můj dotaz. U naší zahrady máme starou stodolu, která má neomítnuté zdivo a jelikož jsme se rozhodli vykácet staré ovocné stromy, které již téměř neplodily, celá zeď se tím... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Děkuji za odpověď. Tzn.,že jste papriky vysévala 1den po úplňku. Některé Lunární kalendáře uvádí, že při úplňku a 2až3 dny po něm jsou rostliny v útlumu a dokonce i nepřijímají vodu. Já jsem papriky vysévala 5 dní po úplňku tj. 1.2.2013 a klíčit... celý příspěvek > |  |
|  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Moc by mě zajímalo, kdy přesně jste papriky vysela podle "Výsevních dnů 2013"? Já vysévám podle počtu dní za jak dlouho ta která rostlina obvykle vyklíčí a tu dobu znám ze zkušenosti. Ovšem dávám pozor, aby rostliny, které klíčí obvykle rychle,... celý příspěvek > |  |
|
|
|