Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Keříčkové rajče, 18.7.2012 Obsahuje fotku
Jak pěstujete keříčková rajčata? Letos jsem poprvé dala keříč. Šejk abych měla na vaření a stále je nějak vyvazuju aby se to neválelo po zemi a stříhám listy (ale to je moje chyba - dala jsem je moc hustě). Nevím jestli je ještě někdy zkusím, s tyčk.... celý příspěvek >
Zkušenost s Carex Brunnea, 18.7.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, máte někdo zkušenost s přezimováním Carex brunnea "Magic Green"? Nemůžu na netu najít ani  "ň" o této ostřici...
Sklizeň rajčat 2012, 17.7.2012 Obsahuje fotku
Tipla bych si Radanu, mám jí ve skleníku.....dělá přesně takové trsy červených hruštiček. Žluté Ildi mám hned vedle a dělá úplně jiné vijany.
Vrtalka nebo něco jiného? Chodbičky v listech, 14.7.2012
Vrtalka, občas jí najdu na listech okurky nebo rajčete, napadení ale není velké takže jen zničím list (do popelnice nebo spálit). Při větším napadení by mohl pomoci Vertimec, v návodu je ale jen paprika, rajče, okurka a okrasné rostliny 0,1%  OL... celý příspěvek >
Bylinka nebo plevel?, 14.7.2012
Pravděpodobně máte saturejku zahradní která je jednoletá, já mám saturejku horskou která je víceletá... proto asi ten rozdíl v hustotě olistění. Ale použití je stejné...
Bylinka nebo plevel?, 13.7.2012 Obsahuje fotku
Saturejka. Voní trochu jako tymián nebo oregáno, používám jí do čočkovky (zítra bude) a do fazol. salátu protože omezuje nadýmání
Skvrny na rajčatech, 11.7.2012
Díky , jsem si oddechla že to není nic strašného a už si za pár dní budeme moct pochutnat na prvním rajčeti (Pollicino)...výživou nevím, ničím nehnojím, jen když je sadím tak dávám do jámy kompost a gran. hnůj. Mám tady Kristalon květ a plod, bych... celý příspěvek >
Určení rostlin, 11.7.2012 Obsahuje fotku
Zahradnictví Najmanovi, tam jsem právě našla zmínku o zelené Imperata cylindrica. To mám asi tuhle druhou, né že by mě to vadilo ale koupila jsem jí jako Red Baron i s cedulkou , tu už sice zničilo slůně ale stále je to čitelné.
Skvrny na rajčatech, 11.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, můžete mi prosím někdo říct co je to na listech rajčat? Rajčata ve skleníku jsou postižená více než venku. Jestli je to plísen bramborová nebo septorioza, tak mám doma Dithane a hned večer to můžu stříknout. Všem díky za odpověd.
Určení rostlin, 10.7.2012
Lído,  jak je na tom Vaše Red Baron? Už se barví? Ta moje má tři lístky malinko zabarvené a jinak NIC (viz fotka, je před studnou).  trochu jsem "šmejdila" na netu a je možné že je Imperata cylindrica a Imperata cylindrica Red Baron?... celý příspěvek >
Určení rostlin, 9.7.2012 Obsahuje fotku
Polabí 190 m.n.m. takže takové mírnější klima, dobře jí na zimu zachumlám a uvidí se. Pěkně mi tady třeba přežila zimu ne zcela mrazuvzdorná Imperata cylindica... ta společně s ovsířem přežila i jarní pošlapání od mého malého slůněte
Jak poznam uzraly plod papriky?, 6.7.2012 Obsahuje fotku
Pěstuji třetím rokem Sonar F1 a trhám zelené, podle mě jsou lepší, štavnatější. První rok jsem některé nechala "dojít" do červena ale 1)zelená je chutově lepší 2)většina červených byla uvnitř více či méně plesnivá
Cestičky a tečky na listech paprik i rajčat, 6.7.2012
Ty cestičky (miny), to by měla být vrtalka... taky se mi občas objeví na rajčeti a na okurkách. Napadené listy otrhám a vyhodím do popelnice.
Určení rostlin, 5.7.2012
Skvěle, děkuji moc i Lídě. Vzala jsem trávu k pc a hledala obrázky... podobné je to zatím oběma jmenovaným. Počkám jestli vykvete a když vykvete drobnými černými klásky na dlouhých převislých stéblech je to Carex testacea. Zatím jí dávám víc šancí,... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.7.2012
Taky jsem se nachytala... Jedno je ale jisté, obě dvě Lídy mají krásné zahrady Když na ty fotky koukám, tiše závidím... moje zahrada ještě na žádné focení není.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika