|
Křovinořez ABG, 20.2.2013 Dobře zítra zkusím ještě rozebrat ten karbec..jen sem nepochopil kudy se do válce žene palivo když jedna hadička tahá palivo do karburátoru a druhá ho vrací do nádrže můžete mi to něak objasnit?A má něaký důvod že při startování výfuk střílí jako... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez ABG, 20.2.2013 Potřeboval bych radu křovinořez nebyl asi rok v provozu, po roce jsem vy, měnil pístní kroužky a snažil se ho nastartoval, ale marně ani neškytnul jen se ozvalo pár ran s výfuku.Nevítě čím by to mohlo být způsobeno? Jedná se o křovinořez značky ABG |
 |
|
 |
Terén - úprava, 2.2.2013 Ano je to skutečně okolo 30m2 je to taková menší zahrádka v sadu.. |
 |
Terén - úprava, 2.2.2013 Dobrý den známá má zahradu asi 30m2. Zahrada je v hrozném stavu.Všude samý plevel, sekáno tak 3krát do roku, terén je hrbolaty s častými dírami a silně zaplevelen.Bylo mě požádáno jestli bych s toho nemohl udělat rovný povrch a zatravnit toa by s... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor na velký pozemek, 19.1.2013 S osobní dlouholetou zkušeností můžu doporučit traktor starjet.Já osobně sním seču už 5let.Poseče klidně i trávů větši než je traktor sám(bez koše) 40cm zvládne hravě.Za celých pět let co s stímto strojem pracuji se měnil jen klínový řemen.:) prostě... celý příspěvek > |
 |
Kroužek, 31.12.2012 pardom myslel jsem napíst.:) není na to něaký zlepšovák? |
 |
Kroužek, 31.12.2012 Čeho se bojím nejvíc je že při nandávání kroužku na válec kroužek praskne.Ondra |
 |
Kroužek, 30.12.2012 Já ho dostal od známého chtěl ho vyhodit, ale já si ho vzal.Když ten stroj je jinač funkční tak si myslím že je blbost ho vyhodit kvůli kroužku.A jelikož to dělám poprvé tak nechci nic zanedbat.Ondra |
 |
Kroužek, 30.12.2012 Věřte mi že srandu si s vás nedělám.Je to křovinořez za pár korun samá čína.Proto to do servisu dávat nechci protože by seris stál asi víc než stál celý stroj.A je mi ho škoda nechat ležet ve skříni když stačí vyměnit křoužky a pojede.Alzpon zas na... celý příspěvek > |
 |
Kroužek, 30.12.2012 Chci zjistit to jak se to dá nejlépe spravit svépomocí.:) koupit právné pístní kroužky a píst vrátit zpátky do válce.. |
 |
|
 |
Kroužek, 29.12.2012 Děkuji za rady. A jak poznám jetli má válec náběh? Jinač je to 2T motor u křovinořezu.:) |
 |
Kroužek, 29.12.2012 Průmer válce? co bych mě zmeřit přesněji myslíte tam kde je uložen píst?? a máte něaký fígl aby se mi pístní krožek pri nasazování na píst a vracení pístu do válce nerozbil? četl jsem že stačí namazat píst motorovým olejem a pomalu vsunovat do válce |
 |
Píst, 29.12.2012 Budu měnit pístní kroužky u křovinořezu a chci se zeptat jetli máte něaký fígl na to aby se mi koužek nerozlomil než ho nasadím.A potom jak dát píst zpátky do válce? četl jsem že by to šlo namazat olejem a pomalu vsunovat dovnitř.Myslíte že to... celý příspěvek > |
 |
Kroužek, 29.12.2012 v přůměru by měl mít 3,8cm a tlouštka 1mm. |
 |
Kroužek, 29.12.2012 Potřeboval bych sehnat pístní kroužek na křovinořez.Kroužek mi prasknul a potřebovat bych nový mě by mít v obvodu cca.13cm. a tlustý okolo 2mm.Nevíte kde ho sehnat? |
 |