|
Příspěvky uživatele - 90.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je už čas na výsadbu trvalek?, 11.3.2013 Zmrzlá půda tu není, travní drn jsem strhla před pár dny. Nicméně myslela jsem si, že bude lepší počkat. Děkuji. |  | Je už čas na výsadbu trvalek?, 11.3.2013 Dobrý den, mám připravený záhon na trvalky a některé už došly (od Basíka). Mám tam floxy, krásnoočko, jirnici, echinacey atd. Lze už tyto trvalky vysadit, nebo je mám ještě chvíli nechat v garáži, když straší meteorologové poměrně velkými mrazy?... celý příspěvek > |  |
|  | Clematis Mis Bateman a Madame Le Coultre, 6.3.2013 Mme le coultre se má pokud vím řezat tak na 30 cm nad zemí, vyhledejte si dělení klematisů podle doby kvetení na netu, bude tam i jak stříhat..A někdo tu radil hnojit spíš organicky. Já jsem z mé mme le coultre značně rozmrzelá, loni ji 2x "trefil... celý příspěvek > |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 20.2.2013 Tak na vřesovištní rostliny jsem samozřejmě dělala jámy a hlínu z velké části vyměnila za rašelinu. A zasadila jsem pouze drobné rostliny - vřesy, vřesovce, 2 azalky, brusinku. Jo a dvě kanadské borůvky, ty spíš na zkoušku. |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 20.2.2013 Ještě mi prosím navrhněte za ni nějakouodolnější alternativu k tomu vřesovišti, jestli zdechne. Puda je tu těžší, není kyselá. Děkuji. |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 20.2.2013 Tak to mě moc mrzí, vůbec jste mě nepotěšil, už proto, že jsem ji před chvílí objednala u Basíka. Psali, že je nenáročná . Nu což, tak to s ní zkusím, stojí kolem 50 Kč. Už jsem ji viděla, jak bude zářit v blízkosti mého vřesoviště.No nic, jen... celý příspěvek > |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 20.2.2013 Tak že nemůže být dvoudomá mi došlo v zápětí.
Ale pane Stanislawe, jaké podmínky jsou pro ni tedy nejvhodnější? A skutečně není jedovatá?
Děkuji |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 19.2.2013 Tak to vyroste dost, to je divný.. Je-li rostlina dvoudomá, jak jsem četla, nemůžete mít 2 samce? Tedy pokud nemáte přímo Profusion, ta by měla být samosprašná. |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 19.2.2013 No vidíte, přitom píšou, že pokud namrzne, spolehlivě obrůstá a ještě ten rok kvete a plodí. Tak to jste mě moc nepotěšila . |  | Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 19.2.2013 Dobrý den, chtěla bych zakoupit tento keř. Informace o pěstování se dost rozcházejí, prosím tedy o vaše zkušenosti ohledně pěstování. Nevíte, jestli nejsou plody jedovaté? Zatím jsem se to nikde nedočetla a mám malé dítě. Děkuji. |  |
|  | Zásilková zahradnictví, 15.2.2013 Dobrý den, prosím o aktuální zkušenosti se zahradnictvími Najmanovi, Basík a Krulichovi. Velmi děkuji.
|  | Jaký muchovník pořídit?, 10.2.2013 Děkuji, snad se ještě ozve někdo, kdo měl možnost srovnat i chuťově. |  | Jaký muchovník pořídit?, 10.2.2013 Dobrý den, prosím o radu. V e-shopu zahradnictví Basík mě zaujak Muchovník Prince William. Chtěla bych muchovník zařadit do výsadby volně rostoucího smíšeného živého plotu, slunce bude mít v podstatě celý den. Nechci ho jen na okrasu, ale i užitek.... celý příspěvek > |  | Čím podsadit živý plot?, 1.2.2013 Dobrý den, potřebuji podsadit/doplnit rostlinami záhon živého plotu (tavoly, kdoulovec, svídy panašované, syrské ibišky, tavolníky. Je orientován na jižní straně pozemku. Prosím doporučte. Děkuji. |  |
 |
|
|
|