Příspěvky uživatele - 90.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je už čas na výsadbu trvalek?, 11.3.2013
Zmrzlá půda tu není, travní drn jsem strhla před pár dny. Nicméně myslela jsem si, že bude lepší počkat. Děkuji.
Je už čas na výsadbu trvalek?, 11.3.2013
Dobrý den, mám připravený záhon na trvalky a některé už došly (od Basíka). Mám tam floxy, krásnoočko, jirnici, echinacey atd. Lze už tyto trvalky vysadit, nebo je mám ještě chvíli nechat v garáži, když straší meteorologové poměrně velkými mrazy?... celý příspěvek >
Clematis Mis Bateman a Madame Le Coultre, 6.3.2013
Mme le coultre se má pokud vím řezat tak na 30 cm nad zemí, vyhledejte si dělení klematisů podle doby kvetení na netu, bude tam i jak stříhat..A někdo tu radil hnojit spíš organicky. Já jsem z mé mme le coultre značně rozmrzelá, loni ji 2x "trefil... celý příspěvek >
Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 20.2.2013
Tak na vřesovištní rostliny jsem samozřejmě dělala jámy a hlínu z velké části vyměnila za rašelinu. A zasadila jsem pouze drobné rostliny - vřesy, vřesovce, 2 azalky, brusinku. Jo a dvě kanadské borůvky, ty spíš na zkoušku.
Ještě mi prosím navrhněte za ni nějakouodolnější alternativu k tomu vřesovišti, jestli zdechne. Puda je tu těžší, není kyselá. Děkuji.
Tak to mě moc mrzí, vůbec jste mě nepotěšil, už proto, že jsem ji před chvílí objednala u Basíka. Psali, že je nenáročná . Nu což, tak to s ní zkusím, stojí kolem 50 Kč. Už jsem ji viděla, jak bude zářit v blízkosti mého vřesoviště.No nic, jen... celý příspěvek >
Tak že nemůže být dvoudomá mi došlo v zápětí. Ale pane Stanislawe, jaké podmínky jsou pro ni tedy nejvhodnější? A skutečně není jedovatá? Děkuji
Krásnoplodka (Callicarpa bodinierii var. ´Profusion´.), 19.2.2013
Tak to vyroste dost, to je divný.. Je-li rostlina dvoudomá, jak jsem četla, nemůžete mít 2 samce? Tedy pokud nemáte přímo Profusion, ta by měla být samosprašná.
No vidíte, přitom píšou, že pokud namrzne, spolehlivě obrůstá a ještě ten rok kvete a plodí. Tak to jste mě moc nepotěšila .
Dobrý den, chtěla bych zakoupit tento keř. Informace o pěstování se dost rozcházejí, prosím tedy o vaše zkušenosti ohledně pěstování. Nevíte, jestli nejsou plody jedovaté? Zatím jsem se to nikde nedočetla a mám malé dítě. Děkuji.
Zásilková zahradnictví, 15.2.2013
Dobrý den, prosím o aktuální zkušenosti se zahradnictvími Najmanovi, Basík a Krulichovi. Velmi děkuji.
Jaký muchovník pořídit?, 10.2.2013
Děkuji, snad se ještě ozve někdo, kdo měl možnost srovnat i chuťově.
Jaký muchovník pořídit?, 10.2.2013
Dobrý den, prosím o radu. V e-shopu zahradnictví Basík mě zaujak Muchovník Prince William. Chtěla bych muchovník zařadit do výsadby volně rostoucího smíšeného živého plotu, slunce bude mít v podstatě celý den. Nechci ho jen na okrasu, ale i užitek.... celý příspěvek >
Čím podsadit živý plot?, 1.2.2013
Dobrý den, potřebuji podsadit/doplnit rostlinami záhon živého plotu (tavoly, kdoulovec, svídy panašované, syrské ibišky, tavolníky. Je orientován na jižní straně pozemku. Prosím doporučte. Děkuji.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika