Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký škůdce mi ničí broskev?, 7.7.2015
Mšice a larvy slunéčka. Kvůli slunéčkům použít Pirimor.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 7.7.2015
A dnes 21... za týden to bude chtít stříknout larvicidem (Calypso, Mospilan, Integro, Reldan).
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 6.7.2015
A já v HK 18...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 5.7.2015
A dnes 8. Ale bylo úplné bezvětří. Možná se feromony tolik nešířily do okolí.
Základní sestava hnojiv a postřiků, 5.7.2015
. Zolone a Baycor už nejsou. Ale zjednodušil bych to takhle: Acrobat, Discus nebo Zato, Dithane, Kuprikol nebo Champion, Talent (fungicidy). Mospilan nebo Calypso a event. Reldan (insekticidy).
Mandelinka, 4.7.2015
Mospilan, Calypso.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 4.7.2015
Já dnes 13. U Vás to bude už druhá vlna, u nás v HK asi také.
Okurkam zloutnou okraje listu, 3.7.2015
Já jsem rajčata už postříkal, okurky nakládačky (venkovní, mám jen tyto) ještě ne. Plíseň okurky zimuje na jihu Evropy a odtud se šíří na sever větrem, což je právě teď. Takže hlídat první výskyty a hned zasáhnout.
Nemoc rajčat, 3.7.2015
Může to být špatným opylením. Intenzivně větrejte (za veder i v noci) a rostlinami občas třeste. Když je moc vlhko, tak pyl nepráší.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 3.7.2015
A dnes 12. Létají zhruba od 21:00 do 00:30 SELČ, to mám vypozorováno.
Mospilan 20 SP - překročení doporučeného dávkování, 3.7.2015
Mospilan chrání i nové přírůstky. U brambor až 3 týdny proti mandelince a mšicím. Třeba teprve za ty tři dny dojde k rovnoměrnému rozředění látky v rostlině.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.7.2015
Ale to bylo k 1.7. pro HK zatím jen 61 %. Ani na jižní Moravě to ještě není.
Mospilan 20 SP - překročení doporučeného dávkování, 2.7.2015
Jak jste přišel na těch 10 %? Zrovna u těch jablek klesnou rezidua o 50 % za 40 dnů. Podle mně je první den a třetí den obsah reziduí Mospilanu v rajčatech skoro stejný. Asi to vyhovuje limitům.
Mospilan 20 SP - překročení doporučeného dávkování, 2.7.2015
Zase tak hopem to dolů nejde. Konkrétně zimní jablka v režimu bezreziduální produkce mohou být Mospilanem ošetřena nejpozději 20.5.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.7.2015
Spintor, vzhledem k OL, na letní jablka určitě ano, chemii už raději ne. Kdyby bylo kolem 15.7., tak bych řekl, že to je druhá vlna (v HK). Běžně se mezi první a druhou vlnou nějaký ten opozdilec nebo nedočkavec lapil, ale nebylo jich tolik.... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika