|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zelenina pre prežitie, 28.4.2015 A co takhle pro přežití zkusit prosté obilí, bylo a snad i je po tisíciletí v našich končinách nejdůležitější plodinou. A proč asi, je jednoduché na pěstování a lze skladovat léta. Zřejmě se pěstuje v takové míře tak dlouho, protože má nejlepší... celý příspěvek > |  | Čím podpořit odnožování josty a rybízu?, 27.4.2015 Nemám tušení jestli to nakopčení hlíny má požadovaný efekt, ale by mne docela zajímalo u kolika keřů to Lída a SPCH takto s úspěchem udělali. Nebo si je jen domnívate, že by to možná mohlo fungovat?
Já bych si myslel, že by pomohlo keř... celý příspěvek > |  |
|  | Naprostý začátečník - co pěstovat?, 27.4.2015 pro první rok bych Vám doporučil muškáty všude, ony snesou i stín na sevrozápadním nebo severovýchodním okně....a mohu se zeptat, jaké zkušenosti se jednoročním pěstováním můškátů získají, tak aby se druhým rokem mohly pěstovat třeba begonie,... celý příspěvek > |  | Kompost, 21.4.2015 Len si spocitajte kolko sa organickeho odpadu vyhodi v celej republike na skladky a tym sa znici....a ktorú republiku mate na ume, iba len preto abych to dobre zrátal.
A nenapadlo vás, že tím, že se takový odpad vyhazuje na skládky,... celý příspěvek > |  | Co místo popínavých růží, 21.4.2015 Fazole. |  | Kompost, 21.4.2015 Můžete, co byste nemohl. Má to začít plesnivět v kompostu nebo u vás doma? To je jedno.
Akorát se spíš divím, že si doma necháváte nějakou smrdutou plesnivinu, já bych to rovnou hodil do popelnice. Ono se to s tím bio nemá přehánět. Doma takový... celý příspěvek > |  | Přerostlé okrasné trávy, 21.4.2015 Já to odděluji krumpáčem. |  | Do jaké výšky mohou být tůje na vlastním pozemku?, 21.4.2015 Stazovatel, sused ma pravo iba odstranit vetve presahujuce na jeho pozemok, musi tak vsak urobit v case na to vhodnom a rany osetrit....a není to tak, že když si na to někoho najme, tak vy budete povinen to zaplatit?
Jinak je jasné, že... celý příspěvek > |  | Jak ostřihat tuto třešeň?, 21.4.2015 To je zajímavé, že jak někdo koupí zahradu, tak hned se z něj stane Mesiáš a začne zachraňovat svět nebo aspoň strom i když to ten strom vůbec nepotřebuje.
To by mne zajímal proces ve vaší hlavě, který vedl k nápadu, že strom zachráníte, když mu... celý příspěvek > |  | Do jaké výšky mohou být tůje na vlastním pozemku?, 21.4.2015 Fakt je takový, že na vaši situaci neexistuje žádný předpis, který by to nějak omezoval.
|  |
|  | Křovinořez pro ženu, 20.4.2015 Jestli jste schopná křoviňákem posekat 2000 m2, tak nemusíte hledat lehký křovinořez pro ženu, to vy zvládnete i stroj pro pořádného chlapa. Mne by teda nikdy nenapadlo sekat takovou plochu křoviňákem, kdybych to někdy zkusil, tak si myslím, že... celý příspěvek > |  | V kterem roce by mohla hruska zacit plodit?, 20.4.2015 V kterem roce by mohla hruska zacit plodit?...a u kartářky či věštkyně už jste byla?
Podle té fotky, jestli dobře vidím, letos to nebude. Nejsou tam totiž vidět ty správné pupeny. No a pro přesnější informace se obraťte na instituce zmíněné... celý příspěvek > |  | Plevel v rybízu, 20.4.2015 Když se chce, jde všecko. Zkuste a pak můžete napsat, jak to dopadlo. |  | Velký orech kráľovský, 19.4.2015 A za 50 let uvidite jestli se zacina vas zamer plnit. |  | Ako dosiahnut aby hruska mala úrodu, 19.4.2015 sa vytvoria mlade plody, tieto vsak kazdy rok vsetky opadaju...tak nevím, že by tu přede mnou radili samí analfabeti nebo aspoň ti co mají potíže s pochopením psaného textu?
Otázka na ty předchozí radílky: Jak jste z těch slov poznali, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|