Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez švestky, 12.11.2015
Možná ne, ono záleží i na tom co z toho chcete mít, jestli chcete kolem stromku a snad i pod ním volně chodit,  a korunu mít spíše výše, tak to máte ostříhané celkem OK. Jsem ten váš střih hodnotil příliš ze svého pohledu, kdy stromky i... celý příspěvek >
Řez švestky, 12.11.2015
Podle fotky co tu je, tak stromek měl letos pěkné přírůstky, takže v tomto případě žádným řezem strom nepodpoříte v růstu. Samozřejmě když ho někdo oholí, jako to udělala jeho majitelka, tak strom příští rok nejspíš vyžene plno nových dlouhých... celý příspěvek >
Řez švestky, 12.11.2015
Pane Fido, a kdy se podle vás dělá ten výchovný řez co podpoří růst? Možná po vysazení stromku, to bych uznal, ale určitě ne u 5 letého stromku či staršího jako je tento. Navíc to co tam pánička tomu stromku provedla nelze ani při té nejlepší vůli... celý příspěvek >
Řez švestky, 12.11.2015
Chtěla bych samozřejmě vyšší výnosy...jestli chcete vyšší výnosy tak nestříhejte. Nevím jestli vám mám vysvětlovat důvody, protože to stejně nejspíš nepochopíte, ale my co máme aspoň drobek rozumu, tak víme, že čím větší strom, tak tím je na něm může... celý příspěvek >
Zakládám novou zahradu, 11.11.2015
Nezbývá než souhlasit, stromek vysazovaný na podzim zasadím, naleju k němu kýbl vody a do jara se o něj nestarám.
ni vůbec nestaral minimalně 7 roků, proto všechny stromy a keře bylo nutno odtranit (napadené snad všemi nemocemi)...To je nějaká blbost ne? Radši napište po pravdě, že jste byl celý diví do kácení, ale všichni v okolí vám nejspíš řekli, že je to... celý příspěvek >
Co mě ale překvapilo, tak hluboké zastřižení kořenů...kdybyste si zašel koupit stromek do školky, tak byste zjistil, že takové kořeny mají všechny prodávané stromky.
Jakou hadici ke kořenům?, 8.11.2015
to tak 20 - 40 cm hluvoko a 75 - 100....To je zas rada za všecky prachy, metr od kmene? To bude mít strom jako asymetrické kořeny, co se budou táhnout asymetricky na jednu stranu. A 40 cm hluboko? Ví ten radílek, že švestky koření dost mělce a mají... celý příspěvek >
Kopr roste až teď, 5.11.2015
U nás, tedy u mých rodičů, to bylo stejné jako u Vysloužilů. kopr se nikdy nevyséval, vždycky někde nějak samo na záhoncích vyrostlo přiměřeně potřebné množství kopru.
Planá čerešňa, 2.11.2015
Mám dojem, že jste nepochopil funkci toho vašeho "zakořeňovače", ten se používá když tam ždádné kořínky nejsou, když tam jsou kořeny neúplné, tak jem ten váš "zakořeňovač" asi tak potřebný, jako je mrtvému potřebná deka. To že se vám přesazovaný... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 2.11.2015
Pokud víte, že občas vezmete nůžky do levé ruky,.. Další Standova perla.  Stando kam se na takové voloviny chodí?  Jako pravák nevemu zahradnické nůžky při stříhání do levé ruky nikdy.  V levé je maximálně tak přenáším. A na to... celý příspěvek >
Jemná úprava terénu, 27.10.2015
Nám drobné nerovnosti na pozemku srovnal traktorista nářadím, které nazýval kultivátorem (byly to takové drobné radličky tažené za troktorem) a dorovnal bránami, ale bylo to na volném prázdném pozemku, kde se mohl s traktorem libovolně vyřádit.
Trnky a šípky, 27.10.2015
Nekdo pridava kosik trnek do becky kvasu, pry to zlepsuje chut slivovice.
Založení korunky, 25.10.2015
Možné to je, spolehlivě to obrůstá. Jsem to sice cíleně nikdy nedělal, ale několikrát za mne tuto operaci provedly naše pesany nebo cizí srny.
Střih růží, 23.10.2015
Takže jste to na vlastní oči nikdy neviděl, ale jste vygůglil nějakou kravinu a hneééed to druhým bez rozmyslu poradíte. 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika