Příspěvky uživatele - 233.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazuvzdornost okrasných javorů, 22.4.2013
Souhlasím s Lídou. Pro lepší vzhled zkuste vyvázat tu zbylou větev. Se zbytkem asi nic víc nenaděláte. Pokud jsou větvičky úplně suché, ostříhejte je a když stromek ošetříte proti houbovým chorobám (třeby kuprikolem), tak se nejspíš nic... celý příspěvek >
Mahonie - mám ji vysadit?, 22.4.2013
Ošetření proti rzi je jistě možné, ale já bych se s tím asi tak nemazal. Nejzaschlejší lístky bych ostříhal. Josef.
Mrazuvzdornost okrasných javorů, 22.4.2013
Zdeňku, prosím, jaký kultivar javoru je na Tvé fotce? Josef.
Mahonie - mám ji vysadit?, 22.4.2013
Mahónie bych se nebál; ani přílišného rozrůstání, invazívnosti, ani jako hostitele rzi; klidně bych ji vysadil. Starší keře se dost špatně ujímají, záleží samozřejmě na tom, jaké má kořeny (obvykle jen pár silných, dlouhých nerozvětvených) a... celý příspěvek >
Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013
Taky přidám nějakou poznámku: Chtělo by to i celkové foto stromu, kde by byla vidět jeho vitalita (či neduživost) - jaké má přírůstky, jak moc je zahuštěný, kolik má vlků, kolik suchžch větví atd. Podle dosavadních fotek se nezdá, že by... celý příspěvek >
Zalevani pri vysadbe, 22.4.2013
Nesouhlasím s tím, že nehrozí přelití. Už jsem to zažil mnohokrát, mnohem častěij než zaschnutí z nedostatku závlahy. (Přelití nehrozí v písčité zemi, jakou má na zahrádce třeba Lída a možná i Kuky ze stejného města, možná ze stejných... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika