|
Mravenci -> mšice, jak na ně?, 21.4.2013 Máte tip na domácí lep - zábranu, která zabrání mravencům v lezení do korun stromků? Lepové pásky a jiné kupované věci se nám moc neosvědčili a navíc jsou cenově dost mimo, pokud má člověk hodně stromků. Děkuji za Vaše tipy. |
 |
Zálivka po hojení stromů, 19.3.2013 Zaslapnu ryc na max, lehce zapacim a do vznikle sterbiny druha osoba vhodi hnojivo. Nasledne ryc vytahnu. |
 |
|
 |
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 5.1.2013 O jekou redkev se jedna? Dekuji. |
 |
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 4.1.2013 Hledám inspiraci na setí zeleniny pro tuto sezónu na uskladnění. A tak se ptám Vás zahradnic a zahradníků: Co máte ještě touto dobou ve sklepech za svou zeleninu a jak dlouho Vám tam asi vydrží? Děkuji. |
 |
Automatická závlaha ve skleníku, 26.9.2012 Mam pripojenou 50m kapaci hadici nadzemni ze systemu Micro drip na 1000l IBC kontejner, ktery je 50cm vyvysen a v poho to tlak vody protlaci. Poslednich 100l sice pomalu. Pokud ji date vys, tak nevidim zadny problem. |
 |
Mšice a mravenci na plodech - čím postříkat?, 8.5.2012 Na plodech jsou mšice a na nich mravenci. Konce listů se stáčí a jsou na nich černé fleky. Poradíte čím postříkat? Děkuji. |
 |
Jak na dřevěné násady?, 26.4.2012 Pokaždé když koupím dřevěnou násadu, tak ji na mm upravím do otvoru nářadí - nafest ji natluču. Potom zatluču kovový klínek a stejně po čase dojde k takovému seschnutí, že nářadí vypadává. Dělám to špatně?
Namáčení mě neraďte. Jde mě spíš o... celý příspěvek > |
 |
Chladné počasí sběr paprik?, 17.10.2011 Dekuji! |
 |
Chladné počasí sběr paprik?, 16.10.2011 Mirku, muzete zverejnit foto, jak mate spojene CD profily ve vrcholu Vaseho skleniku? Dekuji. |
 |
Co sa deje s uhorkami?, 4.9.2011 Mirku, videl jsem zde na foru Vas foliac z CD profilu. Muzete sem dat par fotek spoju? Jak mate zakladnu a jak je mate spojene ve vrcholu? Velmi dekuji. |
 |
|
 |
Plisen rajcat?, 4.8.2011 Mohou se konzumovat lehce napadnute plody? |
 |
Krtonožka, 2.6.2011 Tak, jak pokracuje Vas nekonecny boj? Mate neco noveho, pripravek ci metodu? My stale prohravame. |
 |