Příspěvky uživatele - 240.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 24.4.2013
No jo, ono se to řekne - zapěstovat obrost i v nižších částech koruny, ale jak na to? A co myslíte dělat s tou ránou před ošetřením...to černé nějak odstranit a nebo to prostě jenom navrch ošetřit fungicidem a potom balzámem? Je pravda že moje děti... celý příspěvek >
Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 23.4.2013
Přidal jsem ještě fotky koruny stromu a budu moc rád, pokud si najdete ještě chvilku času se podívat a podělit se o názor na možnost záchrany. Jsem opravdu rád za každý poznatek. Tady je odkaz na doplněné fotky. Děkuji předem všem, Fanda.
Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013
Svítá mi naděje  zítra odpoledne ještě vyfotím celý strom a dám ho sem pro lepší představu a budu moc rád, když se ještě přijdete podívat a zkusíte posoudit jeho šance. To černé dřevo co je na snímcích nevypadá že by bylo nějak ztrouchnivělé, je... celý příspěvek >
...to je to, co jsem zrovna nechtěl slyšet, ale v duchu jsem si taky myslel, že to bude asi jediná možnost...
Hezký večer,  na pozemku, který jsem koupil je i stromek jabloně (zatím nevím o jakou jabloň jde, ale přemýšlel jsem, že bych ji třeba zkusil přeroubovat, ale zjistil jsem, že má na kmeni kůru, která nedrží a po sloupnutí se ukázalo to co je... celý příspěvek >
Řez prostokořenných stromků po zasazení, 21.4.2013
Dobrý den, moc děkuju za radu, zkusím to podle vašeho návrhu sestříhat a budu doufat, že toho víc nepokazím 
Řez prostokořenných stromků po zasazení, 20.4.2013
...ještě edit k předchozímu dotazu, je to můj dotaz, jenom jsem ho omylem napsal jako nepřihlášený, zatím se moc neorientuju 
Řez prostokořenných stromků po zasazení, 20.4.2013
Dobrý den, předem říkám, že nemám naprosto žádné zkušenosti s pěstováním ovocných stromků, ale děti chtěli mít u domu svoje vlastní třešně a hrušky, aby prý nemuseli chodit na "návštěvu" k sousedům , takže jsem přikoupil ještě švestku a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika