|
Příspěvky uživatele - 240.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 24.4.2013 No jo, ono se to řekne - zapěstovat obrost i v nižších částech koruny, ale jak na to? A co myslíte dělat s tou ránou před ošetřením...to černé nějak odstranit a nebo to prostě jenom navrch ošetřit fungicidem a potom balzámem? Je pravda že moje děti... celý příspěvek > |  | Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 23.4.2013 Přidal jsem ještě fotky koruny stromu a budu moc rád, pokud si najdete ještě chvilku času se podívat a podělit se o názor na možnost záchrany. Jsem opravdu rád za každý poznatek. Tady je odkaz na doplněné fotky. Děkuji předem všem, Fanda. |  |
|  | Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013 Svítá mi naděje zítra odpoledne ještě vyfotím celý strom a dám ho sem pro lepší představu a budu moc rád, když se ještě přijdete podívat a zkusíte posoudit jeho šance. To černé dřevo co je na snímcích nevypadá že by bylo nějak ztrouchnivělé, je... celý příspěvek > |  | Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013 ...to je to, co jsem zrovna nechtěl slyšet, ale v duchu jsem si taky myslel, že to bude asi jediná možnost... |  | Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 22.4.2013 Hezký večer,
na pozemku, který jsem koupil je i stromek jabloně (zatím nevím o jakou jabloň jde, ale přemýšlel jsem, že bych ji třeba zkusil přeroubovat, ale zjistil jsem, že má na kmeni kůru, která nedrží a po sloupnutí se ukázalo to co je... celý příspěvek > |  | Řez prostokořenných stromků po zasazení, 21.4.2013 Dobrý den, moc děkuju za radu, zkusím to podle vašeho návrhu sestříhat a budu doufat, že toho víc nepokazím |  | Řez prostokořenných stromků po zasazení, 20.4.2013 ...ještě edit k předchozímu dotazu, je to můj dotaz, jenom jsem ho omylem napsal jako nepřihlášený, zatím se moc neorientuju |  | Řez prostokořenných stromků po zasazení, 20.4.2013 Dobrý den,
předem říkám, že nemám naprosto žádné zkušenosti s pěstováním ovocných stromků, ale děti chtěli mít u domu svoje vlastní třešně a hrušky, aby prý nemuseli chodit na "návštěvu" k sousedům , takže jsem přikoupil ještě švestku a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|