Příspěvky uživatele - 214.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada startuje na rok 2012, 14.12.2011
Tak behem vikendu mi bylo smutno po zahrade..Divam se z okna jak je ta pustina a hneda... nic neroste a neni ani trava zelena... snih jeste nenapadnul... osobne by ani nemusel. Ale take zahrada je pekna v bilem kabatku... A ja doma uz vysela celery... celý příspěvek >
Jmenovky u rajčat, 14.12.2011
ja si obrazky odrud zmensim natisknu pocet obrazku podle poctu a odrudy a zalaminuji, udelam derovackou dirku a ne pres obrazek, protoze by mi jmenovka smacela destem nebo rosou...- normalne provazkem zavesim na rostlinu.  vypadaji ty jmenovky... celý příspěvek >
Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011
a co treba rajce - San Marzano 3  -         to je asi pouze nazev i s pismenkem nebo se pletu... ja to pestovala a dala jsem loni par sazenicek babicce od manzela a ji tak chutnali, ze si hned nasbirala seminka... a uz letos... celý příspěvek >
nejsem lakoma na penize, abych si nekoupila seminka. Jenze vlastni seminka mate pocit jako, ze jste si je sami jako vyrobili... xto mate s pletenym svetrem z obchodu a nebo kdyz si ho sami upletete...------  dekuji za tak rychle odpovedi...
tak otazku jsem mozna spatne zadala ale michal pochopil o co mi jde.  ja vim, ze F1 plody nema smysl sbirat seminka... jenze nektere seminka na obalech napisou F1 a jiny vybobce osiv u stejne odrudy nenapise F1... to prave nevim zda muze se... celý příspěvek >
Zakladam tuto diskuzi, abyste mi nebo nam zdelili zkusenosti ze seminky vypestovane z vlastni plodne zeleniny a ruzne... Chtela jsem se jen ujistit... mam seminka Dynich, cuket a jinych plodin... Ale porad me mate, ze treba u nekterych dyni nebylo... celý příspěvek >
Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 20.8.2011
dekuji za prispevky... uz jsem ji nasla na netu--- tak je to ona... helikonie.... ale me take hodne pripomina ten kvet bromelie.
Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 19.8.2011 Obsahuje fotku
posilam fotku kytici, ale neznam jednu zajimavou kvetinu.. je to ta velka cervena- dekuji za info.
Achocha - Ačokča, 30.5.2011
zdravim.  ptam se na samoprasnost... mela jsem vysetou acokcu a slimaci se mi dostali na sazenice a zbyla mi jedna mala... bude shopna plodit nebo mam jeste stihnout vyset seminka... dekuji.
Nová sezóna na zahradě, 15.2.2011
tak ja s dcerkou take vysevam druhe kolo paprik, ktere jsem koupila... a uvazuji, ze se asi pustim do opravy folijaku ve meste.. babicka od manzel tam ma zahradku a uz sama to nezvlada a tak ja z vesnice si udelam jeste kousek mista u babicky... no... celý příspěvek >
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.2.2011
ty seminka jsem uz potkala... tak bych take si rekla ze jsou to ony
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011
tak ja vysela take 29.12 ruzne papriky, ale koral a kozi roh mi vubec nevylezli.. ostatni papriky uz jsou davno venku.. tak nevim zda uz take presli klicivost--
Nová sezóna na zahradě, 19.1.2011
tak a hlasime, ze u nas uz je snih vsude,,,nastesti neni ho moc, ale kdo vi kolik bude rano... ale i tak jsme se trochu ohrali v tom hezkem pocasi...
Semínka rajčat - záruční lhůta, 15.1.2011
co ja vim, tak plodova zelenina ma nekdy az 6let klicivost..  ja si treba koupim novy balicek seminek, ale je mi ho skoda otevrit a vysevam ty nekolik sezon z balicku.,.
Coleus "rococo", 14.1.2011
take se priklamin k tomu, ze to zvladnete.. je to porad kopriva a ta je plevel.. tak urcite to budete shopna... ja to kazdy rokem vysem, ale manzelovi se ty typy kopriv nelibi.. ze i kdyby byla treba listy ve tvaru kostky, tak to bude stejne... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika