|
Zahrada startuje na rok 2012, 14.12.2011 Tak behem vikendu mi bylo smutno po zahrade..Divam se z okna jak je ta pustina a hneda... nic neroste a neni ani trava zelena... snih jeste nenapadnul... osobne by ani nemusel. Ale take zahrada je pekna v bilem kabatku... A ja doma uz vysela celery... celý příspěvek > |
 |
Jmenovky u rajčat, 14.12.2011 ja si obrazky odrud zmensim natisknu pocet obrazku podle poctu a odrudy a zalaminuji, udelam derovackou dirku a ne pres obrazek, protoze by mi jmenovka smacela destem nebo rosou...- normalne provazkem zavesim na rostlinu. vypadaji ty jmenovky... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011 a co treba rajce - San Marzano 3 - to je asi pouze nazev i s pismenkem nebo se pletu... ja to pestovala a dala jsem loni par sazenicek babicce od manzela a ji tak chutnali, ze si hned nasbirala seminka... a uz letos... celý příspěvek > |
 |
Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011 nejsem lakoma na penize, abych si nekoupila seminka. Jenze vlastni seminka mate pocit jako, ze jste si je sami jako vyrobili... xto mate s pletenym svetrem z obchodu a nebo kdyz si ho sami upletete...------ dekuji za tak rychle odpovedi... |
 |
Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011 tak otazku jsem mozna spatne zadala ale michal pochopil o co mi jde. ja vim, ze F1 plody nema smysl sbirat seminka... jenze nektere seminka na obalech napisou F1 a jiny vybobce osiv u stejne odrudy nenapise F1... to prave nevim zda muze se... celý příspěvek > |
 |
Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011 Zakladam tuto diskuzi, abyste mi nebo nam zdelili zkusenosti ze seminky vypestovane z vlastni plodne zeleniny a ruzne... Chtela jsem se jen ujistit... mam seminka Dynich, cuket a jinych plodin... Ale porad me mate, ze treba u nekterych dyni nebylo... celý příspěvek > |
 |
Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 20.8.2011 dekuji za prispevky... uz jsem ji nasla na netu--- tak je to ona... helikonie.... ale me take hodne pripomina ten kvet bromelie. |
 |
Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 19.8.2011  posilam fotku kytici, ale neznam jednu zajimavou kvetinu.. je to ta velka cervena- dekuji za info. |
 |
Achocha - Ačokča, 30.5.2011 zdravim. ptam se na samoprasnost... mela jsem vysetou acokcu a slimaci se mi dostali na sazenice a zbyla mi jedna mala... bude shopna plodit nebo mam jeste stihnout vyset seminka... dekuji. |
 |
Nová sezóna na zahradě, 15.2.2011 tak ja s dcerkou take vysevam druhe kolo paprik, ktere jsem koupila... a uvazuji, ze se asi pustim do opravy folijaku ve meste.. babicka od manzel tam ma zahradku a uz sama to nezvlada a tak ja z vesnice si udelam jeste kousek mista u babicky... no... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.2.2011 ty seminka jsem uz potkala... tak bych take si rekla ze jsou to ony |
 |
Papriky - klíčivost semen, 31.1.2011 tak ja vysela take 29.12 ruzne papriky, ale koral a kozi roh mi vubec nevylezli.. ostatni papriky uz jsou davno venku.. tak nevim zda uz take presli klicivost-- |
 |
Nová sezóna na zahradě, 19.1.2011 tak a hlasime, ze u nas uz je snih vsude,,,nastesti neni ho moc, ale kdo vi kolik bude rano... ale i tak jsme se trochu ohrali v tom hezkem pocasi... |
 |
Semínka rajčat - záruční lhůta, 15.1.2011 co ja vim, tak plodova zelenina ma nekdy az 6let klicivost.. ja si treba koupim novy balicek seminek, ale je mi ho skoda otevrit a vysevam ty nekolik sezon z balicku.,. |
 |
Coleus "rococo", 14.1.2011 take se priklamin k tomu, ze to zvladnete.. je to porad kopriva a ta je plevel.. tak urcite to budete shopna... ja to kazdy rokem vysem, ale manzelovi se ty typy kopriv nelibi.. ze i kdyby byla treba listy ve tvaru kostky, tak to bude stejne... celý příspěvek > |
 |