Příspěvky uživatele - 18.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 3.5.2013 Obsahuje fotku
Dnes je zataženo a poprchává, tak nevynikne moc ta "krása". Ale kdo má velikou dávku fantazie, určitě se pokochá. Tak doufám, že jsem vás při pátku pobavila :)
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 29.4.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy k rajčatům přidávat granulovaný hnůj - mám pouze ten. Až budu dávat rajčata a papriky ven, mám k nim přihodit hnůj v granulích nebo dávat do půdy před výsadbou?
Larva kovaříka - drátovec, 23.4.2013
Dobrý den, osobně jsem zkoušela chytat drátovce na jablka - jablko na osminky a zahábnout (nad jablkem tenká vrsta hlíny). Pár drátovců se chytlo. Co se týče "nové zeminy", tak na podzim jsem si nechala dovézt zahradní zeminu, nahradila... celý příspěvek >
Sieberz - zkušenost, 18.4.2013
Dobrý den, já si u fi Sieberz objednávala na podzim sloupovité stromky, keře. Vše dorazilo v pořádku, pěkně zabalené. Jen se mi nezdála švestka, která měla být sloupovitá, ale vypadala úplně jinak než ostatní. Vše jsem pro jistotu nafotila a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika