Příspěvky uživatele - 20.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černý rybíz - jaký?, 17.10.2012
Nejsnažší je oběhnout známé a sousedy a provést ochutnávku.Pak z těch které Vám budou chutnat nastřihat z jednoletých výhonů řízky a zastrkat je do země.Černý rybíz se množí velice snadno.Možná objevíte v zahradách i náhodné semenáče, které roznesli... celý příspěvek >
Lipno, 16.10.2012
Na tříletém stromku první tři plody, poškozené mrazem.Stále drží.Včera jsem nevydržel a dva utrhl.Chuťově si dovolím říci- téměř vynikající.
Kvašáky a rychlokvašky, 27.8.2012
Dík.P.
Sklizeň rajčat 2012, 14.8.2012
K 1.8. zastříhávám vršky rajčat.I když je pěkný podzim, plody z květů po tomto termínu mi nedozrají.400 mnm.Stříkal jsem po výsadbě Acrobatem, opakoval po 3.týdnech.Pak za dešťů jsem použil 2xKuprikol, kvůli kratší OL.Plíseň zatím nemám.Sazenice beru... celý příspěvek >
Kanadské borůvky - žloutnuocí listy, 14.8.2012
Omylem jsem stříkl pár keříků Wuxalem K.Obsahuje vápník.Velice rychle zežloutly.
Cosi jako švestka, 10.8.2012
Posledních pár plodů slívy Bryská (tak jsem koupil) mi visí na stromku,400mnm, ale větve jsou bez trnů.
Kdy roubovat nebo očkovat třešně, 10.8.2012
Co mohu při pokusničení použít jako podnož pro očkování třešní a višní? Mám k dispozici kořenové výhonky ptáčnice, myrobalánu a švestky, Je možné se setkat s pravokořenou kyselkou (starý strom) ?
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 10.7.2012
Můžete uvést, na kolik dní se to u Dithane a Acrobatu změnilo pro rajčata? Případně kde se dá změna ověřit? Děkuji
Svinuté listy rajčat, 9.7.2012
Padla zde rada ostříhat listy, které se dotýkají země. Můžete mi prosím poradit, jak mám stříhat tyto listy u keříčkového rajčete, které se mi rozvalilo na všechny strany? Děkuji
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika