|
Příspěvky uživatele - 20.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černý rybíz - jaký?, 17.10.2012 Nejsnažší je oběhnout známé a sousedy a provést ochutnávku.Pak z těch které Vám budou chutnat nastřihat z jednoletých výhonů řízky a zastrkat je do země.Černý rybíz se množí velice snadno.Možná objevíte v zahradách i náhodné semenáče, které roznesli... celý příspěvek > |  | Lipno, 16.10.2012 Na tříletém stromku první tři plody, poškozené mrazem.Stále drží.Včera jsem nevydržel a dva utrhl.Chuťově si dovolím říci- téměř vynikající. |  |
|  | Kvašáky a rychlokvašky, 27.8.2012 Dík.P. |  | Sklizeň rajčat 2012, 14.8.2012 K 1.8. zastříhávám vršky rajčat.I když je pěkný podzim, plody z květů po tomto termínu mi nedozrají.400 mnm.Stříkal jsem po výsadbě Acrobatem, opakoval po 3.týdnech.Pak za dešťů jsem použil 2xKuprikol, kvůli kratší OL.Plíseň zatím nemám.Sazenice beru... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - žloutnuocí listy, 14.8.2012 Omylem jsem stříkl pár keříků Wuxalem K.Obsahuje vápník.Velice rychle zežloutly. |  | Cosi jako švestka, 10.8.2012 Posledních pár plodů slívy Bryská (tak jsem koupil) mi visí na stromku,400mnm, ale větve jsou bez trnů. |  | Kdy roubovat nebo očkovat třešně, 10.8.2012 Co mohu při pokusničení použít jako podnož pro očkování třešní a višní? Mám k dispozici kořenové výhonky ptáčnice, myrobalánu a švestky,
Je možné se setkat s pravokořenou kyselkou (starý strom) ?
|  | Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 10.7.2012 Můžete uvést, na kolik dní se to u Dithane a Acrobatu změnilo pro rajčata?
Případně kde se dá změna ověřit?
Děkuji |  | Svinuté listy rajčat, 9.7.2012 Padla zde rada ostříhat listy, které se dotýkají země.
Můžete mi prosím poradit, jak mám stříhat tyto listy u keříčkového rajčete, které se mi rozvalilo na všechny strany?
Děkuji |  |
 |
|
|
|