|
Příspěvky uživatele - 167.64
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 17.4.2013 MIrku, ale ta Honda Vám vydržela poměrně dlouho. Je dost možné, že jiné sekačky by tak dlouho nedržely. S tím skeltem a kamenem mě to až tak nepřekvapuje, viděl jsem a syšel jsem o důsledcích kamene vyhozenýmo nožem pár nepříjemných přihod a zranění... celý příspěvek > |  | Travní sekačky Honda, 16.4.2013 Díky za rychlou odpověď. Profík nejsem a sekat hodlám tak 1x týdně, občas manželka. Mám zahradu cca 1000m2. Je jednou jakou koupím? Abyste mi rozumněli, mám panelákovej opdchov, tak těmto věcem moc nerozumím. |  |
|  | Travní sekačky Honda, 16.4.2013 Izy je řekněme nejnižší "spotřebitelská řada"
Delux jsou spíše takový meďouři mezi sekačkami
Profi sjou pro tecnický, komunály - pro ty, co sekaj 8 hodin denně
Takže jestli si cheš koupit něco na zahradu kolem domu, pak buď tu Izinu... celý příspěvek > |  | Travní sekačky Honda, 16.4.2013 Dobrý den,
nevíte někdo, jaké jsou rozdíly mezi sekačkami Honda Izy, Delux a Profi? |  | Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 16.4.2013 Přesně tak, profící používají hlavně sekačky Honda. Ale důležité je napsat, že i spotřebitelská série Hondy je držák. On je rozdíl oproti těm Stigám a Alkám už v provedení Honda plech/ocel ostatí většinou plasty. Pepa |  | Robotické sekačky, 15.4.2013 Zjistila jsme, že jsou nyní na trhu robotické sekačky. Rozmýšlím se mezi robotickou sekačkou Honda a Husquarna. Máte nějaké zkušenosti? |  | Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 15.4.2013 Honda je sice cenově výš, ale ze skušenosti z našeho servisu mohu říct, že nebudete mít moc důvodů jít s Hondou do servisu, takže se ta cena ankonec srovná v porovnání s konkurecí, kde se chodí servisovat častějí a logicky se musí pak víc platit.... celý příspěvek > |  | Terén - úprava, 11.4.2013 Řešil jsem podobný problém s malinko větším prostorem. Vždycky sem si na to půjčil kámošovu hondu. Myslel jsem si, že se to bude blbě držet v tom kopci, ale vůbec mi o nepřišlo. S normální kosou už bych to nedal. Jura |  | Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 11.4.2013 Já jsem jednznačně pro Hondu. Mám Hondu HRX dvaroky doma. Poradí si i s mokrou trávou, všechno posbírá a je strašně tichá. Doporučuju |  |
 |
|
|
|