Příspěvky uživatele - 8.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vlčí bob, 25.4.2008
mám zkušenost: vysela jsem přímo na stanoviště a z celého sáčku přežily jen dvě rostliny (asi kvůli suchu), které ale ještě ten rok nádherně kvetly. pak jsem zkusila vyset nejdříve do květináčků... když měly asi tři listy začaly postupně umírat -... celý příspěvek >
kde sehnat štětinatec?, 24.2.2008
Už jsem to zkusila i zaset. tak rychle rostoucí rostliny jsem ještě neviděla. a téměř 100% klíčivost.
kde sehnat štětinatec?, 19.2.2008 Obsahuje fotku
Jak už jsem tu jednou psala ale smazali mi to (prý reklama)... semínka štětinatce mám. Našla jsem ho na sousedově plotě a právě se snažím zjistit, jestli klíčí. Líbí se mi ty ostnité tobolky nebo jak se tomu říká. Jestli máte opravdu velký zájem,... celý příspěvek >
nyssa sylvatica, 12.1.2008
díky :-)
nyssa sylvatica, 8.1.2008
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit, kde se tá Nyssa sylvatica koupit? Nemůžu jí nikde najít. Děkuju
Metasekvoj čínská - je možné ji vypěstvat?, 10.12.2007
Co se musí se semeny udělat, aby vyklíčila? Nějak se mi to nedaří? Je nutná stratifikace? Četla jsem, že jo, ale i tak mi nic nevžešlo.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika