Příspěvky uživatele - 176.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za keř?, 25.7.2011 Obsahuje fotku
Ještě celková fotka.
Co je to za keř?, 25.7.2011 Obsahuje fotku
Měla bych další kousek, prorůstá nám plotem od sousedů. Keř je asi 3,5 m vysoký, sloupovitého tvaru. Bobulky vyrůstají tam, kde je nasazen lístek, mají 3 špičaté výrůstky. Zatím jsou zelené. Pokud to někdo pozná, budu ráda.
Co je to za keř?, 23.7.2011
Podle popisu to vypadá skutečně na tu mahonii. Jen je podivné, že na jedné stránce píšou - překvapivé je, že bobule jsou jedlé a chutné, dělají se z nich marmelády a na druhé, že celá rostlina je jedovatá, včetně bobulí, které jsou stejně tak jako... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 23.7.2011 Obsahuje fotku
Určíte, prosím, někdo, co to je? Má to tuhé zelené píchavé listy, plody vypadají jako borůvky. Děkuju moc.
Z čeho živý plot?, 20.7.2011
Ještě se tu vyskytuje Lída - odbornice na živé ploty? :-) Moje zadání by bylo - co nejužší (máme úzký pozemek, tak ať ubereme co nejmíň).  Výška - 2-3m.  Listnatý keř. Stříhání předpokládám vzhledem k požadované šířce bude potřeba, jinak... celý příspěvek >
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 20.7.2011
My máme stromy i s ovocem. :-) A rajčata kupodivu též bez plísně, ani nevím, jak je to možný, když to tu tak pročítám. Ale my pěstujem jen tak pro zábavu, žádné lány, rajčat máme 2 rostliny.
Jaké keře pro živý plot?, 20.7.2011
Co břečťan - unese ho drátěný plot, nebo musí mít ještě extra konstrukci? Ještě jsem četla o topolu černém na internetu, že šířka může být kolem 30 cm - a výška jde regulovat... Zkušenosti jsou? :-)
Jaké keře pro živý plot?, 19.7.2011
Prosím taky o tip - já zas potřebuju něco listnatého, co doroste do výšky kolem 3m, a pokud možno nejde moc do šířky, máme úzkou zahrádku a nechci moc ubírat. Místo je hodně slunečné. Pokud vás něco napadne, budu moc ráda.
Kvalita trávniku, 16.7.2011
Asi vám můj komentář bude připadat laický (taky je) - ale jak to čtu, připadá mi, že toho hnojení je nějak až zbytečně moc. Nechala bych ho, až když by byl problém. Je to jako by do sebe člověk sypal haldy multivitamínů... nebo tak něco. Ale to je... celý příspěvek >
Proschlé větve, 15.7.2011
Dobrý den, větve na meruňce vypadají tak, že větev vypadá jako uschlá, se zaschlými výhonky (listy se nedělají) a až na konci jsou zelené listy a plody. Zahrádka byla dlouho zanedbaná a stromy nikdo nestříhal a neprořezával, to jsme udělali až teď v... celý příspěvek >
Vrba kroucená, 7.7.2011
Ou jé, tak to budu muset vždycky ufiknout dřív, než to moc naroste.
Vrba kroucená, 6.7.2011
Mám dotaz - jak velký strom se dá očekávat, že z mladé vrbičky vyroste? Jak moc to jde stříháním ovlivnit? Děkuji! Melisa
Jaký strom?, 6.7.2011
Dobrý den, prosím o tip - chystáme se pokácet jabloň na zahradě a přemýlšíme, co místo ní. Chtěla bych nějaký listnatý neovocný strom, který se hodí na malou vesnickou zahrádku s ostatními jen ovocnými stromy. Pokud vás něco napadne, budu ráda!... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 22.5.2011
Pokud jsou to opravdu "staré cihly", měly by vydržet a vypadají skvěle. Novější mají i jakoby "řidší" strukturu s prasklinami - nevydrží mráz.
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika