Příspěvky uživatele - 45.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliový úžeh, 27.4.2013
No mě už v 1. příspěvku zajímala přesnější definice fáze dokvétání... píšu to tam jasně. Děkuji.
No myslím aby postřik podruhé měl nějaký účinek... když už asi v pondělí bude opadáno 95% okvětních plátků...
Chci se zeptat co přesně znamená stříkat podruhé ve fázi dokvétání. Stříkal jsem dnes Baycorem merunky ve fázi kdy už z nich lítají okvětní lístky ve velkém. Je to tedy fáze dokvétání? Přitom ale vrcholové výhony teprve začínají kvést, zejména u... celý příspěvek >
Rakytník - samice cca 25 m od samce po větru, 27.4.2013
Zasadil jsem tři rakytníky a nejvzdálenější samice je od samce cca 25M po větru od západu. Bude tato větší vzdálenost dobrá pro opýlení od samce??
Už postřik na kadeřavost?, 16.4.2013
Dnes jsem stříkal proti kadeřavosti Syllitem -střední Morava 300metrů a jak jste na tom ostatní? Na terminálních pupenech již vyráží maličké části listů.
V koupených rostlinách - kontejnerech množství vajíček slimáka, 14.4.2013
Nechal jsem si zaslat rostliny v kontejnerech a prakticky ve všech je v hlíně promíseno značné množství zřejmě vajíček slimáků-jsou slabě nažloutlé. Myslel jsem že je to perlit, ale jdou rozmáčknout, některé jsou vyschlé z některých se asi už vylíhli... celý příspěvek >
Vliv délky destilace - rektifikace na kvalitu a chut, 14.4.2013
Děkuji mef. Refluxní poměr a jeho vliv mě je samozřejmě znám. Mám náplnovou rektifikační kolonu o průměru 50mm, takže přepaluji kvas "na hotovo". Vitamín "H17" v merunkových jádrech a hořkých mandlích se jmenuje ve skutečnosti vitamín B17 a... celý příspěvek >
Zásilkový eshop zasílá při těchto teplotách subtropicé rostliny.?, 26.3.2013
U obou rostlin na netu píšou, že by neměla ani v zimě u nich klesnou teplota pod +10C. Tak jak může přežít dokonce mínusové teploty... máte odkaz nebo na jakých www to píšou co tvrdíte? Děkuji.
Zásilkový eshop zasílá při těchto teplotách subtropicé rostliny.?, 26.3.2013
Objednal jsem si subtropické rostliny přes eshop zahradnictví - Jahodový stromek a kalísii vonavou a pak další venkovní rostliny odolné. Eshop zahradnictví mě je ted posílá, měly by putovat 24hod, což ale povede ke znehodnocení jahodového stromku a... celý příspěvek >
Může dnes koupená merunka ve školce "ze sklepa" prozatím ven na mráz?, 22.3.2013
Už má rašící některé pupeny.
Může dnes koupená merunka ve školce "ze sklepa" prozatím ven na mráz?, 22.3.2013
Zmrzne merunka ze školky "ze sklepa" když jí prozatím dám ven a kořeny jen zahrnu do kompostu??? Vysazovat budu až bude čas a teplo. Má být v noci a ráno až -13C. Děkuji.6
Žloutenka nebo klejotok - monilioza či rakovina?, 9.3.2013
Jestli broskev "poroste" letos tak jako loni, tak ten draslík nebude mět co vyzrávat, tj. letorosty 2-3cm max. Tak mě to štve malá broskev měla předloni 40kg broskví o až 200g. A kdyby teoreticky byla přehnojená tím NPK pro ovoce z... celý příspěvek >
Žloutenka nebo klejotok - monilioza či rakovina?, 8.3.2013
Broskev je sázená do jámy vyplněné černou pařeništní humozní půdou ze zetlelých hnojů a organických látek. Broskev jsem už před třema dny pohnojil síranem draselným, jak jsem se dočetl při vyhledávání na netu, kde to výslovně doporučovali při... celý příspěvek >
Žloutenka nebo klejotok - monilioza či rakovina?, 6.3.2013
A chlor půdě dává kyselost nebo? Samozřejmě vím že broskev chlor nesnáší, ale jde mě o půdní reakci. Už jsem letos totiž na radu z netu broskev hnojil síranem draselným, protože to vypadalo že je půda snad převápněná.
Žloutenka nebo klejotok - monilioza či rakovina?, 6.3.2013
Hnojil jsem loni jen jednou cca přelom března/dubna v množství cca 100g/m a jedná se konkrétně o cituji- "Hnojivo na ovocné stromy 5kg", výrobce Forestina- Střelecké Hoštice. Pod tímto lze bez problému nalést na internetu. Koukal jsem na obal hnojiva... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika