|
Příspěvky uživatele - 26.82
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chřadnoucí švestka - co s ní?, 31.8.2019 Díky moc za odpověď. Zkusím tedy zatřít kmen a na podzim ten postřik Kuprikolem. Po zimě se pak uvidí, jak na tom je a jestli to má ještě cenu. |  | Chřadnoucí švestka - co s ní?, 26.8.2019  Další fotky |  |
|  | Chřadnoucí švestka - co s ní?, 26.8.2019  Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu, co dělat se švestkou (Hanita) na přiložených fotkách. Cca před rokem se mi větrem rozštípla a i když neuschnula, jde to s ní od té doby z kopce. Dlouhé podélné praskliny na kmeni, klejotok, pár plodů, které... celý příspěvek > |  | Kořenový krček, 14.4.2013 díky všem za rady. všechny zasazené stromky jsem znovu odkopal a povytáhnul, aby byly první kořeny jen pár centimetrů pod povrchem. teď jenom doufám, že jsem je nějak nepoškodil a budou dobře růst. ale to se brzy ukáže. v nejhorším případě si dám na... celý příspěvek > |  | Kořenový krček, 13.4.2013 teda klobouk dolů :-) máte pravdu s tou třešní a asi i s místem roubování. ale jak s tím zasazením? mám to nechat nebo raději znovu vykopat a posunout výš? |  | Kořenový krček, 13.4.2013  Dobrý den, poradíte mi prosím, jak se u sazenice ovocného stromu pozná kořenový krček? Dnes jsem poprvé v životě sázel :-) a teď mě trochu trápí pochybnosti, jestli jsem zvolil správnou hlouku. Všude se píše právě o kořenovém krčku, ale nikde není... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|