Příspěvky uživatele - 146.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013
Já budu mít letos... Bejbino, Citrina, Kosmonaut Volkov, Finik oranzovyj, Goldkrone, Cherrola, Japonsky trjufel krasny, Orkado, Pedro, Pollicino, San marzano 3, Sladkaja devočka, Slivovy polosatyj, Stupicke polni rane, Šejk, Venus, Vilma a snad... celý příspěvek >
Závěs, spony, vystužení na rajčata, 2.2.2013
Lukáši, díky za tip... tady bych to tedy nehledala . Část mojí rodiny žije ve větším městě, tak je pošlu pro vzorek a pak se rozhodnu jestli to k něčemu bude. Mr Big, Kosmonaut bude opravdu těžká váha , loni se mi ulomil celý vijan Citriny i... celý příspěvek >
Kdy zasít semena?, 2.2.2013
Na tom videu... na konci... jahoda v rajčeti ? Co to je? Já německy nerozumín...
Závěs, spony, vystužení na rajčata, 1.2.2013 Obsahuje fotku
Neviděl jste někdo v prodeji takové pěkné spony a vystužení vijanu (nejde mi to správně přeložit) na rajčata, jako jsem našla na polském foru?
Co vám právě kvete a raší, 31.1.2013 Obsahuje fotku
U nás už kouká asi vše... jen tavolín nemůžu bez cedulky najít (úřadovaly mě tady straky a některé cedulky opět nejsou nebo jsou rozházené ). Narcisky, tulipáni, krokusy, sněženky - některé už od prosince , bledule, miminka medvědího česneku... celý příspěvek >
Kdy zasít semena?, 30.1.2013
Musíte jíst hooodně jogurtů, nebo pít a vařit ze smetany v kelímku, potom budete mít mraky kelímků
Tajemná plodina, 30.1.2013
Náhodou jsem našla na webu jakési mandarinkové rajče... Tangerine F1 ... nemůže to být ono? Nemá s tím někdo zkušenost?
Kolik utrácíte za semínka?, 29.1.2013
Já mám na letošek nakoupeno asi za 400,-(na jeden malý sáček ještě čekám). Něco mám z loňska i z předloňska, něco jsem vyměnila nebo jsem část semínek prodala (většinou jich tolik nepotřebuji). Pěstuji sadbu ještě pro mámu a kamarádku (tam si účtuji... celý příspěvek >
Rajčata v samozavlažovacím "zařízení", 27.1.2013
Zajímavý způsob pěstování sazeniček rajčat v samozavlažovacím "zařízení"...takhle to dělají v Seattlu
Jak se jmenuje tato rostlina?, 27.1.2013
Myslím že je to Pryšec skočcový (Euphorbia lathyris L.)
Je třeba odstranit plody přísavníku?, 26.1.2013
My máme pětilistý na baráku a plody odstraňují kosáci, asi je to pro ně pochoutka. Vos jsem si nikdy nevšimla, zato když přísavník kvete tak to tady máme jako v úlu... naštěstí je to jen pár dní a ještě jsem žihadlo od včelky nedostala. Raději to... celý příspěvek >
Odrůdy paprik, 25.1.2013
Právě... záleží kde bydlíte, já jsem na tom trochu lépe...190 m.n.m.
Odrůdy paprik, 25.1.2013 Obsahuje fotku
Taky mám podobnou zkušenost s Pálivcem. Dvě rostlinky jsem dala do skleníku a dvě ven, venku bylo paprik nepočítaně (foto) a ve skleníku velká bída... tak 5plodů na rostlině. Takže Pálivec už bude jen venku. Jinak ve skleníku pěstuji ještě Hamík,... celý příspěvek >
Pěstování rozmarýnu, 24.1.2013 Obsahuje fotku
No nevím... myslím že když uschnul tak je konec. Já několikátým rokem přezimuji na okně studené chodby (cca 5C), zalévám tak 1x14dní nebo spíše podle toho jak si řekne, když se začnou ohýbat mladé výhonky je potřeba zalít. Po tři roky šlo ho na... celý příspěvek >
Koriandr, 23.1.2013
Já jsem si loni koupila sazeničky na trhu, spodní listy jsou jak větší petrželkové ale ty u květu byli podobné spíše kopru. Byla to rostlinka docela vzrůstná cca 1metr a potřebovala oporu. S listy do jídla nemám zkušenost, sebrala jsem jen semínka,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika