Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka versus traktůrek, 6.1.2011
Reakce na příspěvek hosta 180.2, p. Stanislawa : Nic ve zlém, ale takový sekací výkon s malou rotační sekačkou je uvěřitelný pouze za předpokladu sekání beze sběru trávy do koše.
Melounoviště 2010, 2.1.2011
Aha, já myslel, že už zbrojíte na novou sezónu...
Melounoviště 2010, 2.1.2011
Zdar melounáři! Nechtěli byste si už přehodit kalendář a založit si "melounoviště 2011"?
Pravokorenné sadenice, 17.12.2010
Práci doc. Pavlouška si určitě večer v klidu prostuduji. Dík! Jistě bude mít vyšší informační hodnotu, než bakalářská práce na ekvivalentní téma, kterou jsem si četl nedávno a která mi do problematiky révokaze bohužel příliš jasno nevnesla. (Je to... celý příspěvek >
Pravokorenné sadenice, 17.12.2010
Bred-ik uvedl : "Dospělé keře révy proti fyloxeře ošetřit nelze, snad jen proti listové formě, ale jakmile se dostane na kořeny, je veškerý i chemický boj marný". Jako ochrana proti révokazu však existují tři registrované insekticidní... celý příspěvek >
Pravokorenné sadenice, 7.12.2010
Když už máme pravokořenné rostliny vysazené, je nutno jim zajistit pečlivou ochranu před zasažením révokazem. Napadají mne tyto hlavní potenciální zdroje možné nákazy : Největší riziko zavlečení révokaze domů je určitě spojeno s přesazením celé... celý příspěvek >
Odruda merunky Pinkcot, 6.12.2010
Přístupy budou kvapem narůstat, až databáze vstoupí do obecného povědomí. Doposud se o její existenci veřejně skoro neví. Ono se to postupně rozkřikne, ale bez určité propagace či reklamy to bude velmi pozvolné. Vždyť například kdo by očekával, že se... celý příspěvek >
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 6.12.2010
Bohužel, prořezání, či zkrácení větví nevratně poškodí současnou estetiku stromu a navíc se jedná o opatření dočasné. Problém bude trvalý, větve budou dorůstat stále. A čím více řezů, tím více se naruší estetická rovnováha stromu. Pokud byl plánován... celý příspěvek >
Odruda merunky Pinkcot, 6.12.2010
V každém případě by zde mělo zaznít, něco, co dosud nezaznělo. A to velké poděkování autorovi, resp. všem autorům za tento významný počin! Tato veřejně přístupná publikace určitě bude velkou a prospěšnou pomůcku i rychle dostupným informačním zdrojem... celý příspěvek >
Co je to za rybu, 1.12.2010
Aha, tak to jo.
Jesen má podobné postavení břišních ploutví vůči ploutvi hřbetní jako perlín. Vámi zmíněné horní postavení úst větší ryby na fotografii je diskutabilní, neboť to, co se jednomu může jevit jako spodní předsunutá čelist může druhému připomínat... celý příspěvek >
Že jste se pobavil je dobře, horší by bylo, kdybyste se například rozplakal. Ještě nám prosím napište, na základě jakých morfologických znaků obou ryb jste ke svému přesvědčení dospěl.
Smrky blízko u sebe, 30.11.2010
Opravdu nechápu, o čem se mnou a proč polemizujete. Ve vašem příspěvku jsem nenašel jediný argument, který by zpochybňoval to, co jsem předtím uvedl. Čtěte prosím pozorněji.
Smrky blízko u sebe, 30.11.2010
Někteří přispěvatelé v této diskusi, kteří nedoporučovali vysazení "lesních" (tedy neovocných stromů) na zahradu, si automaticky spojili dva přívlastky, lesní = mohutný. V jejich představách je pravděpodobně každý z lesa pocházející strom,... celý příspěvek >
Vrúble, 30.11.2010
Pokud zasadíme v zamořeném kraji zdravý stromek i citlivé odrůdy, může trvat více let, než se infikuje, onemocní a přestane dávat dobré ovoce. No nevím, v této věci jste možná velký optimista. To kouzelné slůvko "může" ve vašem příspěvku... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika