Příspěvky uživatele - 221.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hybrid a F1, 4.3.2013
To nedám dohromady. Podívejte se na Mendelovy pokusy. Tam je to obyčejně vysvětlené u jednoho znaku - dvou dominantních (rovnocených), 100% dominantního a recesivního. Tady půjde o komplex znaků s různým stupněm dominance nebo recesivity, kdyby šlo o... celý příspěvek >
Už postřik na kadeřavost?, 28.2.2013
Syllit je lokálně systémový, Baycor má hloubkovou účinnost, ostatní jsou opravdu jen kontaktní.
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013 Obsahuje fotku
Mám na zahradě Ontario, Nancyskou a mladou Královnu Viktorii. Viktorie zraje až po obou jmenovaných. Bral jsem rouby ze solidně plodícího stromu. Když jí srovnám s Althanovou, kterou jsem vykácel, budu mít v zahradě odrůdu sice hezčí,... celý příspěvek >
Hornobělská "25", 27.2.2013
Elstar a Melrose jsem měl v zahradě na přeroubovaném Ontariu (cca od roku 1993-5). Nedokážu říct, jestli byly špičkové, ale chutnaly nám. Děti ani manželka nechodí na degustace, tak nemohou srovnávat. Elstar nikdy neměl tu slupku jakou mají... celý příspěvek >
Jak udrzet topinanbur co nejvice let v dobre kondici, 27.2.2013 Obsahuje fotku
    Ano prostě to poroste, ale porost bude místo vyčerpávat, budou tam postupně chybět živiny, které dávají rostlině základ pro bujný růst. Při nedostatku živin se na něm mohou spíše objevit nějaké houbové choroby. Z úzké... celý příspěvek >
Jak udrzet topinanbur co nejvice let v dobre kondici, 26.2.2013
Když se podíváte na porosty "divokého topinamburu" v teplých oblastech republiky, nejspíše to sebeotrávení neplatí. Někde je to s ním horší než s křídlatkou nebo s bolševníkem. Když hlízy nedělíte, pozemek nehnojíte, postupně se zmenšují.... celý příspěvek >
Hornobělská "25", 26.2.2013
Odkud citujete?
Hornobělská, 26.2.2013
Mám zahradu cca 450 m nad mořem, ještě před dvaceti lety bývaly roky kdy Jonathan a Starkrimson (Starking) nedozrávaly. To by mohla být jedna z příčin, proč ho nevyzdvihují. Starkrimson či Starking jsou odrůdy, které (když... celý příspěvek >
Hornobělská "25", 26.2.2013
Podívejte se na vlákno 25 odrůd. Je tam sice starší verze, ale ono se to tak moc nezměnilo. Čerstvé info by mohli mít přímo v H.B.
Maliník Polka, Medea, 25.2.2013
Já nemám srovnání jiné než s Heritage. Ty polské jsou ranější, voňavější. Docela se o maliny starám, mají dostatek živin, organické hmoty (kompost, močůvka, hnůj), udělal jsme jim kvalitní "lože" (něco pdobného jako se píše v Zahrádkáři č.2 a 3... celý příspěvek >
Maliník Polka, Medea, 22.2.2013 Obsahuje fotku
Mě se Polka líbí a proto, že je pevná, dávám jí do mražáku. Mám Polka, Pokusa, Polesie, plodí tak, že musí mít oporu, plíseň na nich ještě nebyla (tři sezony), ani pozdě na podzim, koncem října.
Maliny, 22.2.2013 Obsahuje fotku
     Mám odrůdu Polka, Pokusa, Polesie a Heritage. Kdyby se ty první tři lépe množily, Heritage už jsem zlikvidoval.    Polesie je dost velké, u mě zdvojuje plody (prý střídání teplot, nebo sucha a větších srážek).... celý příspěvek >
Cerna redkev zustala pres zimu v zemi: kdy nejpozdeji sklidit, 20.2.2013
Ano, na podzim uložená do dobrého sklepa, do vlhkého písku. Ta dvouletost je relativní. Pokud má rostlina dostatek vláhy, nejsou velké výkyvy teplot, vykvete až příští rok. Třeba vloni stačily ty květnové mrazy a vykvetly i některé kedlubny a celer.... celý příspěvek >
Bezudrzbova zelenina na produkci rostlinnych bilkovin, 20.2.2013
Pastinák má slušnou klíčivost jen jeden rok, květák je opravdu dost náročný jak na živiny, tak na vodu. Historicky byly před bramborami nosné plodiny tuřín, zelí a právě ten pastinák a mrkev spíše v jiných barvách. Žluté a oranžové jsou výnosnější... celý příspěvek >
Cerna redkev zustala pres zimu v zemi: kdy nejpozdeji sklidit, 19.2.2013
     Ředkev je dvouletá rostlina, určitě vykvete. Ale můžete květenství vylomit už jako mladé a nejspíše už dřevnaté a suché ředkve jíst ze záhonu. To je bílá nebo černá, nebo jiná ředkev? Měl bych i strach, že když jí... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika