|
Příspěvky uživatele - 244.185
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 11.4.2013 jo akotouč Oregon, sice 550 kč, ale jiná zrnitost, nezásírá se a nepálí tolik |  | Brusný kotouč na Gude 2500pro, 11.4.2013 když je ostrý pilník, uberu stejně, nebo víc jak bruskou. plastovou ostřičku promáčku v dorazech jedna báseň,řetěz je ostrý a řeže skvěle. ale i s citem nejsem schopný udržet přesnost v desetinách. mám Gude 2300 je pevná konstrukce, odlitek, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 11.4.2013 problém je ten, že víc povolit nejde :(díky, asi to chápu správně. zítra jdu brousit a zužovat první vodící plech |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 10.4.2013 tak toto by mě také zajímalo, mám stejný problém |  |
|
|
|