|
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 23.3.2013 Já ano. Předpověď je tam bohužel v teplotách ještě strašlivější než u jiných a to výrazně. Raději zůstanu u svých oblíbených. |
 |
Srnky a černý rybíz, 22.3.2013 Ochrana aversolem by měla být i pro rybíz dostatečná. j.c. |
 |
|
 |
Řez nově zasazené meruňky, 19.3.2013 Pokud mi takto začne strádat nově vysazený stromek, buďto byl přespříliš narušen kořenový system již ze školky nebo to mají na svědomí hryzci. Někdy je vhodnější oželet 200 a vyměnit stromek hned, jak čekat na zázrak. j.c. |
 |
Žací hlava a další příslušenství ke křovinořezu Stihl FS 130, 19.3.2013 Jak jsem již psal, používám trojcípý nůž a nemám k němu výhrad. Občas mu dopřeji lehké přibroušení, nenamotává na sebe ani rostliny s dlouhými šlahouny - maliny a ostružiny. Žací hlavu jsme vzali poloautomat, dvoustrunnou, číslo modelu v hlavě nemám.... celý příspěvek > |
 |
Mrazy v březnu 2013, 17.3.2013 No ale zase ty náklady na pálení j.c. :) |
 |
Husqvarna 395 XP - plagiát, 14.3.2013 Alibaba.com stačí zadat- chainsaw.
Věřím že si vyberete j.c. |
 |
Zrezlé závitové tyče, 13.3.2013 PET lahev vám odlítne, plechovku, hadici nebo kondom. j.c. |
 |
Zrezlé závitové tyče, 13.3.2013 drátěný kartáča vazelinu. Jako ochrana na zimu poslouží navlíct na to např. kousek průměrově vhodné hadice. WDčko je spíš na okamžitou krátkodobou pomoc na rozhýbání závitu, lanka nebo ložiska, jako dlouhodobá ochrana proti korozi je... celý příspěvek > |
 |
Mrazy v březnu 2013, 10.3.2013 Roky jsem jezdil serfovat klidně i přes pul Evropy podle Windguru.cz. Nemá proti Yr tolik sledovaných lokalit, je třeba vylovit z nabídek nejbližší větší vodní plochu. Opravdu přesná předpověď bude tak 12 hod předem ale Na Mlýnech míň jak -4 nevidím.... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Stihl FS130 x Husqvarna 535RX, 9.3.2013 Stihl fs 130 mám a letos bude sloužit šestou sezonu. Pracuji s ním na zahradě, vyžínám s ním bordel a nálety ve stráních kolem rybníka, 2x v roce deme spolu na brigádu čistit fleky před rybářskýma závodama a mimo to občasná práce v lese při redukci... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahradna pilka, 18.2.2013 Používám zavírací pilku Bahco 396 JS. Pilku jsem koupil náhodně před lety že se mi líbila a její kvalitu ocenil časem. Rychlost a čistota řezu, snadnost zavírání i otvírání pilky mi vyhovuje jak na žebříku, tak při práci v koruně, v místě zavírání i... celý příspěvek > |
 |