Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 2.7.2012
Na základě prohlídky rajčat na zahradě (bez septoriové i alternáriové skvrnitosti) a předpovědi počasí na červenec (bez vytrvalých dešťů) jsem se rozhodl neaplikovat druhý postřik Acrobatem. Ani na SRS nejsou žádně signalizace, že by v dohledné době... celý příspěvek >
Černý rybíz, usychání větví, 2.7.2012
Odpovídal jsem na dotaz o stromkovém rybízu (20.4.2012). Jinak pokud jde o keřový rybíz, tak jsem loni vykopával posledních dvacet keřů, které rostly a rodily od roku 1965.
Co to je F1? Znamená to GMO?, 30.6.2012
Ano, máte pravdu, potom asi budeme všichni příslušníci čisté linie.    Mr Big
Co to je F1? Znamená to GMO?, 30.6.2012
Já si taky myslím že F1 byly jen děti Adama a Evy.            Mr Big
Rajčata - terminální nekróza plodů, 30.6.2012
Klidně je vyhoďte, ale pokud proti tomu nic nebudete dělat, tak to pravděpodobně budou mít postupně všechny další plody na rostlině.          Mr Big
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 29.6.2012
Ale já o svá rajčata vůbec strach nemám. ale irituje mne, když někdo napíše, že pěstuje rajčata se Symbivitem, a že je stříkal tím a tím a na základě pěti fotek dostane odpověď, že má rajčata postižena herbicicdem i když o herbicidu nebyla vůbec řeč.... celý příspěvek >
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 29.6.2012
Drží perfektně. Pokud jde o přerůstání rajčat ve skleníku, tak to je otázka způsobu pěstování a zejména hnojení, ale do této diskuze bych se nechtěl pouštět, protože by kdokoliv mohl namítnout, že nemám skleník.          ... celý příspěvek >
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 29.6.2012
Toto řešení, které už několik let používám jsem zde zveřejnil jako inspiraci pro Vás, případně jiné zájemce, protože toto řešení by mohlo být pro skleníky výhodné. Pochopitelně alfou a omegou tohoto řešení je možnost zájemce navinout závity na... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 29.6.2012
Mám jen dva dotazy: 1. Myslíte si, že každé zkroucení listů ev. jiné poškození rajčat je výsledkem použití herbicidů např. na trávu a následného zkompostování jak je to ve většině diskuzí prezentováno? 2.Pokud tomu tak je, co si myslíte o... celý příspěvek >
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 29.6.2012 Obsahuje fotku
Již asi 15 let pěstuji tyčková rajčata na drátěných spirálách. Letos jsem podstatně rozšířil počet pěstovaných rajčat (různé experimenty jak s odrůdami tak i způsobem pěstování) o 70 ks a pro tyto jsem si musel vyrobit dalších sedumdesát spirál.... celý příspěvek >
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012
Myslel jsem si, že si na internetu najdete sám co je Ridomil Gold za přípravek. Protože jste tak neudělal, tak jsem si to našel- Ridomil Gold je kombinovaný přípravek se systemickou fungicidní látkou Metalaxyl-M, takže celá mykorhiza s největší... celý příspěvek >
Ještě bych připojil jeden diskuzní příspěvek: 1.Já jsem stříkal rajčata pěstovaná se Symbivitem Dithanem a žádné problémy s nimi nemám. 2. Kdo se chce něco dovědět o pěstování s mykorhizou tak si najde na internetu dost informací zejména na... celý příspěvek >
Taky nejsem biolog ale myslím si, že houba roste v symbióze například se stromem trvale a proto se nachází například klouzek modřínový stále na stejném místě pod modříny. Houba (podhoubí zůstává), plod sebere člověk nebo shnije.    ... celý příspěvek >
Nevím, jestli jste to byl vy, kterému jsem odpovídal na otázku, jaké postřiky jsou vhodné pro kulturu rajčat pěstovanou se Symbivitem. Pokud jste stříkal Dithanem, tak to bylo vpořádku. U Ridomilu Gold -pokud jste použil Ridomil Gold pepite, tak to... celý příspěvek >
Skvrny na listech tresni, 24.6.2012 Obsahuje fotku
Asi skvrnitost listů třešně.                  Mr Big
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika