Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 23.7.2012 Obsahuje fotku
Jen bych ještě doplnil: 1.Podle mne bylo pro celý Jihomaravský kraj jedno podnikové ředitelství Fruta Brno, n.p. na Jakubském náměstí v Brně. Všechny ostatní Fruty byly jen závody nebo provozy této firmy. Pokud jde o Znojemské okurky, tak tyto se... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 22.7.2012
Ještě jednou díky       Mr Big
Sklizeň rajčat 2012, 22.7.2012
Chtěl jsem příští rok zkusit Orange Strawberry. Zajímalo by mne, zda dle Vašeho názoru je chuť tohoto rajčete zajímavá. Předem děkuji za odpověď.                        Mr Big
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 22.7.2012
U mne zatím bez problémů jak stříkaná tak i ta, co letos nedostala ani kapku postřiku.         Mr Big
Nestejnoměrné dozrávání rajčat, 22.7.2012
Podle mne na té fotce zatím žádné nestejnoměrné dozrávání není. Takhle vypadají některé odrůdy když jsou zelené- například Sláva Porýní.  Při dozrávání u některých rajčat opravdu vzniká tzv.zelený nebo žlutý límec u stopkové části plodů, kde... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 21.7.2012
Nálev na znojemské okurky je jednoduchý: 10 litrů vody, 2,5 litrů octa, 85 dkg cukru, 30 dkg soli a 1,5 ml výtažku z různých bylin (je to hrozně hořké). A právě ten výtažek dává tu jedinečnou chuť znojemských okurek a byl výrobním tajemstvím o které... celý příspěvek >
První broskvoně dozrávají, 13.7.2012
Kvalitu těch broskví již letos nezlepšíte, ale proti houbě je nutno zakročit.Jednoznačně Vám doporučuji Horizon, který je oproti Baycoru přípravek systemický a ozdraví celý strom. Já jsem tento přípravek použil na jaře na doporučení pana Vinšálka k... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 13.7.2012
Souhlasím s Vámi.Chladné noci a teplejší dny jsou ideální pro rozvoj plísně bramborové. Je uváděno, že zoospory klíčí při teplotách 12-15 °C, například v kapkách vody na listech rajčat (takové teploty lze očekávat v noci), a pro další rúst potřebují... celý příspěvek >
Mravenci v jablku, 13.7.2012
Asi by ta fotka nestála za nic- nemám fotoaparát a tak dělám jen takové ilustrační obrázky mobilem abych doplnil text, kteým chci něco říct.              Mr Big
První broskvoně dozrávají, 12.7.2012
Já jsem postříkal dnes preventivně, ale na webu SRS nejsou pro většinu oblastí žádné zprávy o výskytu plísně bramborové na rajčatech (snad jen na severovýchodním okraji Středočeského kraje). Já jsem žádné náznaky plísně taky neobjevil.  ... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 12.7.2012
Děkuji za upozornění. Takový už je život, napřed je přípravek neškodný, pak se zakáže a zjistí se, že tak neškodný není. Nevím jestli jsou na tom lépe ti, co již balení Brava vystříkali nebo ti co stříkali míň a budou ještě nějakou dobu... celý příspěvek >
Mravenci v jablku, 12.7.2012 Obsahuje fotku
Mravencům na mé zahradě asi došla zásoba mšic a tak se dali do ovoce. Dnes jsem sklízel jablka z letní jabloně Julie (malý stromek) a v pěti z jedenácti sklizených jablek byla u stopky díra a vevnitř plno mravenců. Některá jablka byla na stromku také... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 12.7.2012
Jedu na týden do adršpachu a tak jsem dnes postříkal rajčata Bravem           Mr Big
Jaky je rozdil mezi cuketou a tykvi, 12.7.2012
Všechno jsou to tykve: 1.Cucurbita pepo (Tykev obecná) ke které patří např. keříčkové patizony a cukety a dále také plazivé špagetová tykev a tykev olejná  2.Cucurbita maxima (Tykev obrovská) ke které patří plazivé dýně (např.Goliáš) a... celý příspěvek >
Vyhodit nebo zachránit?, 11.7.2012 Obsahuje fotku
Pokusím se formulovat svůj názor na Váše problémy. 1.Není moc vhodné sázet po rybízu zase rybíz nebo příbuzný angrešt. Jednostranně vyšerpaná půda, pořípadně mohou v půdě být nějaké choroby případně škůdci. 2.Boj proti mšicím je třeba zahájit... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika