Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Symbivit, 25.7.2012
Taky jsem to tak vyhodnotil příští rok            Mr Big
Paprika - co jí chybí?, 25.7.2012 Obsahuje fotku
Podobně vypadají papriky napadené roztočem Hemitarsonemus latus. Vkládám obrázek, který se mně ale nepovedl převést ve větší kvalitě.           Mr Big
Symbivit, 25.7.2012
Se zarmoucením musím konstatovat, že se mi pokus o porovnání paprik se Symbivitem a bez nepovedl. Mám je všechny tak mizerné, že nějaké porovnání je bezpředmětné. Amen.             Mr Big
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 25.7.2012
Pomůžu Vám: Topfirst, Herman- dotaz               Mr Big
Prve merunky už dozrievaju, 24.7.2012
Pane Petr děkuji za informace- možná znovu koupím Leskoru.            Mr Big
Mně spíš vadí ten termín dozrávání- současně s meruňkou Bergeron, která mněw rodí každý rok velké množství plodů. Už loni tam byly tři plody, které spadly a já jeden chutnal a opravdu nic moc. Chci opravdu ranou odrůdu, abych měl meruňky po co... celý příspěvek >
Moc děkuji za reakci, ale bohužel: 1.Bez mučení se přiznám, že roubovat neumím a nemám pocit, že bych se to ještě někdy chtěl učit 2.Neznám taky nikoho, kdo by mně to narouboval 3.V okolí pěstují všichni Velkopavlovickou, sousedi mají... celý příspěvek >
Žloutnutí listů petržele, mrkve, libečku, 24.7.2012
Příčin může být hodně, například i mšice mrkvová na listech nebo mšice hlohová na krčcích miřikovitých (mrkev, celer, petržel apod.) rostlin.               Mr Big
To je mně jasné, a proto musí ven. Jde mně jen o to, čím tento stromek na podzim nahradit, jestli znovu Leskorou nebo něco jiného.             Mr Big
Černání a vadnutí listů, 24.7.2012
Přehlédl jsem nějak tento dotaz a tak až dnes uvádím, že stromky jsem koupil v Modřicích u Brna.            Mr Big
Cerne fleky na stoncich u rajcat, 24.7.2012
S největší pravděpodobností se opravdu jedná o plíseň bramborovou na rajčatech. Nejlepší by bylo použít postřik se systemickým účinkem tj. Acrobat nebo Ridomil Gold, protože jsou již napadeny i stonky, pravděpodobně to bude už i v některých... celý příspěvek >
Cuketa kvete, ale neplodí, 23.7.2012 Obsahuje fotku
K problematice chorob tykví přidávám tři obrázky.            Mr Big
Prve merunky už dozrievaju, 23.7.2012
Tak po pěti letech zapěstovávání korunky mně konečně zarodila meruňka, kterou jsem v Želešicích koupil jako Leskoru.Uzrála současně s Bergeronem cca 10 dní po Velkopavlovické. Chuti mdlé a tak ji čeká na podzim sekera a krumpáč. Chtěl bych poradit od... celý příspěvek >
Bazalka přestala růst, proč?, 23.7.2012
Zajímalo by mne to vaše Pesto. Jaký recept používáte a jak je skladujete. Já jsem se snažil udělat pesto do zásoby (bazalka, sůl, oříšky, česnek a parmezán a olivový olej), ale nepodařilo se mně ho dlouhodobě udržet. Potom jsem se dočetl, že sýr... celý příspěvek >
Rajče Stupické polní rané, 23.7.2012
Zaujal mě Váš příspěvek, myslím tím to, že ho pěstujete od dob otců. Myslíte tím, že ho sami přeséváte, tj. že si pěstujete sami semena z nejlepších plodů a rostlin? Ptám se proto, že mám pocit, že rostliny z výsevů semen od Nohel garden plodí až... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika