|
Příspěvky uživatele - 5.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Symbivit, 25.7.2012 Taky jsem to tak vyhodnotil příští rok
Mr Big |  | Paprika - co jí chybí?, 25.7.2012  Podobně vypadají papriky napadené roztočem Hemitarsonemus latus. Vkládám obrázek, který se mně ale nepovedl převést ve větší kvalitě.
Mr Big |  |
|  | Symbivit, 25.7.2012 Se zarmoucením musím konstatovat, že se mi pokus o porovnání paprik se Symbivitem a bez nepovedl. Mám je všechny tak mizerné, že nějaké porovnání je bezpředmětné. Amen.
Mr Big |  | Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 25.7.2012 Pomůžu Vám: Topfirst, Herman- dotaz
Mr Big |  | Prve merunky už dozrievaju, 24.7.2012 Pane Petr děkuji za informace- možná znovu koupím Leskoru.
Mr Big |  | Prve merunky už dozrievaju, 24.7.2012 Mně spíš vadí ten termín dozrávání- současně s meruňkou Bergeron, která mněw rodí každý rok velké množství plodů. Už loni tam byly tři plody, které spadly a já jeden chutnal a opravdu nic moc. Chci opravdu ranou odrůdu, abych měl meruňky po co... celý příspěvek > |  | Prve merunky už dozrievaju, 24.7.2012 Moc děkuji za reakci, ale bohužel:
1.Bez mučení se přiznám, že roubovat neumím a nemám pocit, že bych se to ještě někdy chtěl učit
2.Neznám taky nikoho, kdo by mně to narouboval
3.V okolí pěstují všichni Velkopavlovickou, sousedi mají... celý příspěvek > |  | Žloutnutí listů petržele, mrkve, libečku, 24.7.2012 Příčin může být hodně, například i mšice mrkvová na listech nebo mšice hlohová na krčcích miřikovitých (mrkev, celer, petržel apod.) rostlin.
Mr Big |  | Prve merunky už dozrievaju, 24.7.2012 To je mně jasné, a proto musí ven. Jde mně jen o to, čím tento stromek na podzim nahradit, jestli znovu Leskorou nebo něco jiného.
Mr Big
|  | Černání a vadnutí listů, 24.7.2012 Přehlédl jsem nějak tento dotaz a tak až dnes uvádím, že stromky jsem koupil v Modřicích u Brna.
Mr Big |  |
|  | Cerne fleky na stoncich u rajcat, 24.7.2012 S největší pravděpodobností se opravdu jedná o plíseň bramborovou na rajčatech. Nejlepší by bylo použít postřik se systemickým účinkem tj. Acrobat nebo Ridomil Gold, protože jsou již napadeny i stonky, pravděpodobně to bude už i v některých... celý příspěvek > |  | Cuketa kvete, ale neplodí, 23.7.2012  K problematice chorob tykví přidávám tři obrázky.
Mr Big
|  | Prve merunky už dozrievaju, 23.7.2012 Tak po pěti letech zapěstovávání korunky mně konečně zarodila meruňka, kterou jsem v Želešicích koupil jako Leskoru.Uzrála současně s Bergeronem cca 10 dní po Velkopavlovické. Chuti mdlé a tak ji čeká na podzim sekera a krumpáč. Chtěl bych poradit od... celý příspěvek > |  | Bazalka přestala růst, proč?, 23.7.2012 Zajímalo by mne to vaše Pesto. Jaký recept používáte a jak je skladujete. Já jsem se snažil udělat pesto do zásoby (bazalka, sůl, oříšky, česnek a parmezán a olivový olej), ale nepodařilo se mně ho dlouhodobě udržet. Potom jsem se dočetl, že sýr... celý příspěvek > |  | Rajče Stupické polní rané, 23.7.2012 Zaujal mě Váš příspěvek, myslím tím to, že ho pěstujete od dob otců. Myslíte tím, že ho sami přeséváte, tj. že si pěstujete sami semena z nejlepších plodů a rostlin? Ptám se proto, že mám pocit, že rostliny z výsevů semen od Nohel garden plodí až... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|