|
Příspěvky uživatele - 5.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zrání rajčat, 2.8.2012 Pokud jde o pana Jaroslava, tak by, mne jen zajímalo, proč když psal o tom, jak z venku od začátku června sbírá tolik zralých rajčat, neuvedl slutečnost o zimní zahradě. Asi by jeho příspěvek nebyl tak zajímavý. Jinak nevěřím tomu, že člověk, který... celý příspěvek > |  | Althanova renklóda - problém s plody, 2.8.2012 Pochopitelně vím, že Zelená rynglička je opylovač, ale vzpomínky na mládí jsou silnější. Než Zelená tak raději Althanova pryč. Mám vysazen stromek Malvazinky-někde jsem četl, že by mohla být také opylovačem. Původně jsem chtěl Vlašku, ale již před... celý příspěvek > |  |
|  | Zrání rajčat, 2.8.2012 Tipl bych si, že máte skleník, a že jste sázel něco, co už nebyla sazenice, ale co mělo již plody stejně jako pan Jaroslav ze své zimní zahrady, což pro jistotu zapoměl sdělit.
Mr Big |  | Aka je to burina?, 2.8.2012 Ježatka kuří noha. Hrozná potvora.
Mr Big |  | Althanova renklóda - problém s plody, 2.8.2012 Mě by taky zajímalo, jestli někdo sklízí pěknou úrodu z Althanovy-takových 15-20 kg kvalitních plodů. Já zatím nesklízím nic, snad je to opylovačem a to co zůstane na stromě skončí stejně na zemi.
... celý příspěvek > |  | Zrání rajčat, 2.8.2012 To je úplně jedno, prostě byly to normální standardní sazenice a tyto potřebují nějaký čas do rozvití prvních květů, nějaký čas na opylení a vytvoření prvních zárodků plodů, nějaký čas na vytvoření potřebné velikosti plodů a vyzrání semen a ptom... celý příspěvek > |  | Zrání rajčat, 2.8.2012 Mám jiný názor než zde diskutující. Pokud jste koncem května vysadila normální sazenice (předpokládám, že jste je koupila), tak nemůžete očekávat, že 1.srpna (tj. za cca 60 dní) budete sklízet z uvedených odrůd uzrálá rajčata. To byste mohla kdybyste... celý příspěvek > |  | Bifteková rajčata, 1.8.2012 Třeba chtějí z té rostliny delší dobu na dozrání. Zkusil bych jedno utrhnout a nechat je v místnosti dozrát.
Mr Big |  | Bifteková rajčata, 30.7.2012  Já mám Cuor di Bue od firmy Seva Seed, plody vpadají úplně jinak než na obrýzku. Ale to mně vůb ec nevadí. Dobře mně rostou a pravidelně sklízím. Jsou menší než Beefmaster, ale zase je jich více nasazených. Jinak sklízím jakmile dosáhnou světle... celý příspěvek > |  | Fazolové lusky - zavařování, 29.7.2012 Nevím, již po několikáte tady na webu čtu nářky na víčka, Já jsem zatím nezpozoroval nějaké snížení kvality. Možná je to tím, že víčko uzavřu hliníkovou hlavou a ještě na sklenice dám skřipce (ty co se používaly na ty víčka pro deset použití). Tyto... celý příspěvek > |  |
|  | Bifteková rajčata, 29.7.2012 Taky si představuji, že je podtrhnu když budou mít růžovou barvu- já tak sklízím řadu odrůd, zejména na počátku sezóny.
Mr Big |  | Bifteková rajčata, 29.7.2012 Je to hybridní forma Cuor di Bue. Pokud máte možnost sehnat si tato semena, tak je to podle mne dobrá volba. Dle mých letošních zkušeností ze čtyř typů rajčete San Marzano, které pěstuji, se mi jeví jako nejlepší Corzaro, které je jediné uvedeno jako... celý příspěvek > |  | Bifteková rajčata, 29.7.2012  Jak jsem to psal, tak jsem úplně zapoměl na obrázek.
Mr Big |  | Bifteková rajčata, 29.7.2012 Ráno jsem si dal na chleba s máslem rajče Cuor di Bue a stejně jako pan Radouš bych mu dal známku mezi dvojkou a trojkou. Beefmaster, který jsem jedl předtím se mně zdál o něco chutnější- rajčatovější chuť, hodnotil bych tak 2.
Nevydržel jsem a... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 6000, 28.7.2012 Ve čtvrtek jsem viděl v OBI v Brně Bystrci v akci křovinořez (ne strunovku) asi neznačkový výkon byl uveden nad 1 kW myslím 1,4 kW a cena okolo dva a půl tisíce. Moc jsem tomu nevěnoval pozornost protože sekačku i strunovku mám.
... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|