Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 17.8.2012
Nevím jak byl tehdy ten recept na výtažek chráněn, jestli ho nějaká osoba znala celý, nebo se skládal z více částí, ale předpokládám, že byl psaný recept někde uložen. Jak končila Fruta Znojmo nevím, ale divil bych se, že člověk, který by případně... celý příspěvek >
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 17.8.2012
Také rád vzpomínám jak nám chutnaly mydýlka a podobné cukrovinky, ale znojemské okurky je trochu jiná záležitost. Ty by nám chutnaly i dnes a opravdu to byl velmi dobrý vývozní artikl. Zánik Fruty Znojmo bych klidně připodobnil situaci jako kdyby... celý příspěvek >
Kvašáky - uchování, 16.8.2012
Vykvašené okurky se dají do chladné místnosti a ošetřují se. Na povrchu se rychle tvoří kříst a okurky v horních vrstvách potom slizovatějí, měknou a zapáchají. Proto se sklenice doplní nálevem až po vrch a ováží se (celofánem).Vzniklý šum se musí... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 16.8.2012
Pochopitelně mám rajčata při sušení zakrytá- používám starou záclonu. Pro focení se mně zdálo, že by to nebylo vhodné.                              Mr Big
Rajčatová šťáva, 16.8.2012
Tak jsem dnes mlel na strojku Tuti Fruti rajčata (10 kg Start a 3 kg Stupické). Trvalo mně to sice dvě hodiny, ale ta šťáva kvalita. Teď jen naplnit do sklenic a zavařit.             Mr Big
Sklizeň rajčat 2012, 16.8.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem dnes zahájil sušení na slunci. Jen aby počasí vydrželo a nemusel jsem dosoušet v troubě.          Mr Big
Rajče Principe Borghese, 16.8.2012
Tak konečně mně dozrálo pár vijanů principe Borghese. Ustřihl jsem je, ale než jsem je donesl domů, tak z nich část plodů opadla (měl jsem je v tašce s jinými rajčaty). Dal jsem je na konopný provázek a zavěsil na balkoně- severovýchodní strana.... celý příspěvek >
Recepty z cukety, 15.8.2012
Jen bych dodal, že pokud je už slupka tvrdá, tak ji loupu, když jsou úplně malé tak neloupu. Řežu zešikma, aby byly co největší (prakticky elipsy), uspořím čas na obalování.                Mr Big
Jaká rajčata pěstujete, 15.8.2012
Tak tady sedím u PC a přemýšlím co napsat o tyčkových rajčatech která letos pěstuji (myslím tím ta, která nejsou na sušení a která nejsou bifteková). Původně jsem si to představoval tak, že jednoduše udělám pořadí rajčat dle toho jak mně chutnají.... celý příspěvek >
Zalévat vysetou trávu?, 15.8.2012
Travní semeno se rozhodí na upravenou plochu a potom se tzv.zaseká hráběmi aby se dostalo trochu pod povrch. Následuje zaválení. Pokud jde o termín výsevu tak nejvhodnější podzimní termín je počátek září, protože potom je předpoklad chladných nocí... celý příspěvek >
Nemám květy na rajčatech - proč?, 15.8.2012
Přehnojeno dusíkem- nechápu proč pořád zaléváte hnojivem.To nemáte rajčata v zemině?                                  Mr Big
Recepty z cukety, 15.8.2012
Já mám nejraději cukety smažené v trojobalu: Cuketu nakrájím na tenká kolečka (tl. do 1 cm),osolím,, obalím v mouce s přidaným sušeným česnekem, vajíčko a strouhanka- osmažit. Je to jednoduché. Můžete si k tomu dát dzadziky, ev. udělat si z toho oběd... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2012, 14.8.2012
Nejsem sice Honza, ale loni jsem sušil rajčata Šejk a San Marzano. Ve výsledku jsem chuťově nepoznal rozdíl, ale San Marzano mně vzhledem ke své konzistenci zdálo lepší (méně šťávy, méně semínek i dužnina mně připadla sušš a silnější). Pokud jde... celý příspěvek >
Rez na černém rybízu, 13.8.2012 Obsahuje fotku
Asi to nebyklo to nejsprávnější řešení. Přikládám obrázky a text ke Rzi vejmutovce.             Mr Big
Podtržená dýně, 13.8.2012
Na slunce jistě ne!            Mr Big
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika