Příspěvky uživatele - 10.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda melounu do chladnější polohy, 8.4.2013
No nevím, já jsem z Beskyd, cca 500m.n.m. a loni jsem měla vodní i cukrové melouny.Ty vodní jsem měla "sugar baby" jsou menší, ale děti skákaly 2m do výšky, když jsem rozkrájela náš vlastní meloun.Je na rostlině jen jeden, nebo dva, ostatní upadnou a... celý příspěvek >
Vadnou sazenice, 3.4.2013
Dešťová voda je fajn, ale u nás je ještě metr sněhu . Ale mi zatím sazenice žijí.Jen se chci zeptat, někdy mám pocit, že je moc zalívám, ale když ne tak zas chodím jak "blbá" a bojím se že uschnou.Co je tedy lepší?Pěstuji svoje oblíbené odrůdy, které... celý příspěvek >
Výsev kedlubny, 2.4.2013
Dobrý den, asi mám ten samý problém, jen moje sazeničky jsou o něco silnější a možná ne tak vytáhlé.Pomohlo by, kdybych je ještě přesadila o něco hlouběji?Pořád tu máme metr sněhu, tak skleník zatím nehrozí.Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika