Příspěvky uživatele - 148.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výhony nad květy révy, 21.5.2012
Trochu OT, no dam to tu. Pestujem viacero odrôd vinica, no pri jednej stolovej (odrodu nepoznam), mi 4 roky po sebe, strapce aj napriek dobremu pocasiu pocas kvitnutia, silno sprchly. (ostali na kazdom strapci cca 10-15 bobule) Neviem aka je to... celý příspěvek >
Stromky - ochrana proti sekačce, 19.5.2012
Podla mna sila motoru alebo druh sekacky na to vplyv nema, dotycny s nou ide bud ako s tankom alebo si to neviem vysvetlit. Kosim dost hrbolatu zahradu s motorovou kosackou uz dlhsie, no nieco take aby som po odhodeni od hrbolu, utal stromcek sa... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Pan Ivo, ako to dopadlo u vas?
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
U nas v okrese Bardejov, bolo nastastie +5, no bolo pomracene a fukal vietor. No viem si predstavit ako by to dopadlo, keby sa vyjasnilo uz nadranom. Uprimnu sustrast vsetkym, komu nieco zmrzlo.
Vadnoucí meruňka, 15.5.2012
Len tak pre info, kedy ste postrekoval a s cim? 
Přesazovaní, 15.5.2012
Ked uz presadzat v tuto pokrocilu dobu, tak odporucam s cim vecsim korenovym balom.
Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 14.5.2012
Zdravim, ked uz tu bol spomenuty Chemstop tak sa spytam, môze nejako ublizit ovocnemu stromceku toto lepidlo, ak je nanesene priamo na kôru?
Podnož pre hrušku, 8.5.2012
Do uvahy prichadza aj medzistepenie. 
Zasychání sladkých višní, 7.5.2012
Na obrazku je krasna ukazka choroby Monilia laxa, ak chcete tomu predijst, tak odporucam postrek napr.  BAYCOR 25WP, a striekat na zaciatku kvitnutia, v dobe plneho kvetu, a tesne pri dokvitani. 
Ořešák uřezání větší větve, 7.5.2012
Ako uz bolo spomenute, kludne ju teraz odrezte. Miazga uz by v tomto obdoby vytekat nemala. Niekde som cital, ze idealna doba rezu je ked maju nove prirastky cca 10cm, no nazory na spravnu dobu rezu orecha kralovskeho, su rôzne. P.Z.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.4.2012 Obsahuje fotku
Tak, konecne rozkvitla aj moja Veharda :)
Tak dáte je už ven?, 25.4.2012
Ja som 7 paradajok, dal vonku uz pred tyzdnom (suseda na mna pozerala a isto si myslela ze mi preskakuje :)), no ak sa im nieco stane tak mi chybat nebudu (planovane straty). Zajtra vysadim asi dalsie 7, nakolko sa mi uz za oknami... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 24.4.2012
Zdravim Palo, to preockovanie vam nezavidim, tento rok som si to vyskusal..., na stary koren vinica som naockoval 5 ociek (marquette a solaris), moj chrbat a nohy mali dost... ;) S pozdravom P.Z.
Třešeň a meruňka na stejném stromě, 20.4.2012
Slivon a broskyna su pribuznejsie druhy ako mirabelka a ceresna. Neviem to dobre vysvetlit, no môj nazor je ceresna na mirabelke rast nebude. P.Z.
Třešeň a meruňka na stejném stromě, 20.4.2012
Zdravim, marhula s mirabelkou, podla mna zrastie a vrubel ceresni, vyschne. No je to moj nazor, nic podobne som neskusal. P.Z.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika