|
Příspěvky uživatele - 148.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výhony nad květy révy, 21.5.2012 Trochu OT, no dam to tu. Pestujem viacero odrôd vinica, no pri jednej stolovej (odrodu nepoznam), mi 4 roky po sebe, strapce aj napriek dobremu pocasiu pocas kvitnutia, silno sprchly. (ostali na kazdom strapci cca 10-15 bobule)
Neviem aka je to... celý příspěvek > |  | Stromky - ochrana proti sekačce, 19.5.2012 Podla mna sila motoru alebo druh sekacky na to vplyv nema, dotycny s nou ide bud ako s tankom alebo si to neviem vysvetlit.
Kosim dost hrbolatu zahradu s motorovou kosackou uz dlhsie, no nieco take aby som po odhodeni od hrbolu, utal stromcek sa... celý příspěvek > |  |
|  | Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 Pan Ivo, ako to dopadlo u vas? |  | Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 U nas v okrese Bardejov, bolo nastastie +5, no bolo pomracene a fukal vietor. No viem si predstavit ako by to dopadlo, keby sa vyjasnilo uz nadranom. Uprimnu sustrast vsetkym, komu nieco zmrzlo. |  | Vadnoucí meruňka, 15.5.2012 Len tak pre info, kedy ste postrekoval a s cim? |  | Přesazovaní, 15.5.2012 Ked uz presadzat v tuto pokrocilu dobu, tak odporucam s cim vecsim korenovym balom. |  | Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 14.5.2012 Zdravim, ked uz tu bol spomenuty Chemstop tak sa spytam, môze nejako ublizit ovocnemu stromceku toto lepidlo, ak je nanesene priamo na kôru? |  | Podnož pre hrušku, 8.5.2012 Do uvahy prichadza aj medzistepenie. |  | Zasychání sladkých višní, 7.5.2012 Na obrazku je krasna ukazka choroby Monilia laxa, ak chcete tomu predijst, tak odporucam postrek napr. BAYCOR 25WP, a striekat na zaciatku kvitnutia, v dobe plneho kvetu, a tesne pri dokvitani. |  | Ořešák uřezání větší větve, 7.5.2012 Ako uz bolo spomenute, kludne ju teraz odrezte. Miazga uz by v tomto obdoby vytekat nemala. Niekde som cital, ze idealna doba rezu je ked maju nove prirastky cca 10cm, no nazory na spravnu dobu rezu orecha kralovskeho, su rôzne. P.Z. |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 25.4.2012  Tak, konecne rozkvitla aj moja Veharda :) |  | Tak dáte je už ven?, 25.4.2012 Ja som 7 paradajok, dal vonku uz pred tyzdnom (suseda na mna pozerala a isto si myslela ze mi preskakuje :)), no ak sa im nieco stane tak mi chybat nebudu (planovane straty). Zajtra vysadim asi dalsie 7, nakolko sa mi uz za oknami... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 24.4.2012 Zdravim Palo, to preockovanie vam nezavidim, tento rok som si to vyskusal..., na stary koren vinica som naockoval 5 ociek (marquette a solaris), moj chrbat a nohy mali dost... ;) S pozdravom P.Z.
|  | Třešeň a meruňka na stejném stromě, 20.4.2012 Slivon a broskyna su pribuznejsie druhy ako mirabelka a ceresna. Neviem to dobre vysvetlit, no môj nazor je ceresna na mirabelke rast nebude. P.Z. |  | Třešeň a meruňka na stejném stromě, 20.4.2012 Zdravim, marhula s mirabelkou, podla mna zrastie a vrubel ceresni, vyschne. No je to moj nazor, nic podobne som neskusal. P.Z. |  |
 |
|
|
|