|
Příspěvky uživatele - 168.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Historické růže, 8.2.2012 Pro letosni jaro ji p. Sip v nabidce nema, zatim dva kusy nabizi Rozarium Obchod s růžemi za 120 Kc, take krasneruze ji maji v nabidce, ale tam si nejsem jista, zda je nabidka aktualizovana. Kdyby nekdo vedel, kde ji jeste maji, dejte vedet, take po... celý příspěvek > |  | Sekvojovec mamuti, 8.1.2012  Pěkné, ale co s tak za 50 let. Máte je dost u sebe. Já mám tříletý a je asi metr vysoký. |  |
|  | Receptář prima nápadů, 2.1.2012 Také ročně vychází Zahradnický kalendář za cca 180Kč a Zemědělský kalendář. Tam je také napsáno co kdy se má sázet a sklízet a různé rady. Stačí si ho koupit jeden rok. |  | Sadovnická projekce, 29.12.2011 To by mě moc zajímalo v čem lepším už jste dělal návrhy zahrad. Zkoušel jsem 3 programy a Sadovnická projekce je prostě bezkonkurenční. |  | Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011 Tak to je vyloženě nesmysl. Dříve se na vesnicích vždy udilo studeným kouřem a uzené vydrželo rok. Dnes se takové uzené prodává pod jménem Schwarzwaldská šunka a stojí kolem 300Kč/kg. |  | Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011 Já udím studeným kouřem a maso mě vydrží minimálně rok zavěšené za hák na trámu na půdě kde protahuje a v zimě je tam teplota kolem nuly a v létě přes dvacet. Kýtu sníme do měsíce protože pak vysychá a není moc dobrá a šťavnatá. Bůček si necháváme... celý příspěvek > |  | Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 16.11.2011 Rozhodně ne Husquarnu, ale raději Stihl nebo Dolmar. |  |
 |
|
|
|