|
Příspěvky uživatele - 18.111
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat 2013, 7.4.2013 Také jsem pěstoval odrůdy Orange Banana a Venus a hodnotím je stejně jako Zdenci. Už je nepěstuji.
|  | Vyvazování rajčat ve skleníku, 5.4.2013 Na fotografii jsou vidět hlavně Goldkrone, ale mám tam i odrůdy Policino, Spencer, Robin, SM Gigante, Skvrnitý Říman, Black Krim, Bejbino, Copia, Carbon, Brutus, Zlatá medaile a několik dalších vyzkoušených odrůd z vlastních semen, které mám... celý příspěvek > |  |
|  | E-shop KPR, 5.4.2013 Když čtu výše uvedené příspěvky, tak vidím, že s firmou E-shop KPR jsou stejné problémy, jako když jsem u nich nakupoval asi před 4 roky. Také jsem někdy v prosinci zaplatil a potom když se ani v březnu nic nedělo, tak jsem posílal urgence na které... celý příspěvek > |  |
|
|
|