Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká rajčata pěstujete, 29.3.2012
Rostlin až tak moc zase není, většinou jedna rostlina na jednu odrůdu. Vyjímky tvoří cherry a datlové odrůdy které mám většinou po dvou kusech, jedna je v kýblu z důvodu časnější sklizně, druhá venku na zahradě. Letos bude povícero kusech u odrůd... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 26.3.2012
Tak jsem se nechal (hlavně cenou 300,-) ukecat na ten lopatorýč Fiskars. Původně jsem šel pro očkovací nůž (125,-) a nakonec zakoupil rýč ale s pevnou rukojetí. V sobotu nezávisle na tom jsem si u přítele píchl nastavitelným Fiskarsem párkrát do země... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 22.3.2012
do Kyjova - adresa samozřejmě funguje  Ještě k ošetření, koupil jsem a předevčírem vysadil novou broskvičku která patrně nebyla nijak ošetřena. Vzhledem k lepšímu odměření malého množství postřiku uvažuji o použití "tekuté" Sulky, nemám s ní... celý příspěvek >
Paprikova semena červene Kapie z Lidlu, 22.3.2012
Zkuste jinou odrůdu, z řecké zelené protáhlé papriky mi nevyrostlo taky nic a přitom byla semena usušená.
Semenáčky rajčat nerostou a žloutnou, 21.3.2012
Ta rostlinka je patrně spálena od sluníčka. Dejte je pryč z přímého slunce, nijak nehnojte, nepřelívejte a počkejte až se vzpamatují
Nejchutnější rajčata, 21.3.2012
Všechny odrůdy by měly klíčit +- zhruba stejně, špatné klíčení je letos běžnou záležitostí.
Papriky po 1 nebo 2 rostlinách?, 14.3.2012
Sdílím Važe rozpoložení nad růstem, i u mne se mnohým rostlinkám nechce moc do růstu a čučí (mnohdy se jedná o jednu a tu stejnou odrůdu). Vystřídal jsem již vše možné (perlit bílý i "špinavý", zeminu, filtrační papír, vyšší teplotu, zeminu smíchanou... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 14.3.2012
Zase tak drahá legrace to není pokud chcete semínka, drahá legrace je spíše 5 orig. semínek za 125 Kč.
Jak udělat kulatý otvor do textílie?, 13.3.2012
Já dělám různé otvory do plastů trafopájkou.
Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012
Prozatím jsem vysel rarity a odrůdy určené k "rychlení" do květináčů.  Bejbino Caspar Černý Maur Dětskij Sladkij Slivka Dětskij Smak Finik Krasnyj Finik Želtyj Golden Santa Ildi Kumato Mini San Marzano Nasťa... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 13.3.2012
Kadeřavost Broskvoně, jeden z článků o této chorobě. Stávající počasí je bohužel pro vývin choroby přímo ideální, teplo a vlhko.
Kadeřavost - postřik dnes?, 13.3.2012
SYLLIT 65 WP, hodně jsem dříve používal Delan, ale díky diskusi zde na fóru, jsem byl seznámen s tím že i on je kontaktní.
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012
V této fázi spíše něco jemnějšího, zatím bez hnojení, s kompostem bych počkal. Z uvedených variant bych volil výsevní zeminu.
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012
Přepíchejte všechny tak, aby byly jako ta první řada, no a tu první řadu vytáhněte a zase zastrčte tak jak byla, a je to. Tady nešlo mo to zda jsou přepikýrované nebo ne, tady šlo o to jak by asi měly být hlubko. PS: Neberte ohled na to že první... celý příspěvek >
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 12.3.2012 Obsahuje fotku
Skoro až po lístky, tak jako je ta první řada vpravo dole.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika