Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 6.4.2012
Takový plísňový povlak se mi objevuje u "černých" výsevních substrátů, Previcur pomůže. Narušuji rovněž mokrý povrch aby obeschl a zalívám spíše do podmisek.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2012
Kdepak já jsem ještě o kousek níže . A počasí sleduji tady
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 6.4.2012
Koukal jsem na server a předpovědní teplota si u nás polepšila z -1°na 0°C. Má být zataženo, takže si myslím že mrznout v noci nebude.
Jahody na balkon, 5.4.2012
Jak vypadá převislá jahoda? Já znám jen takové, které když jsou v květináči, tak visí přes okraje, nebo visí dolů odnože. Neznám převislou jahodu, jen muškát.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 5.4.2012
Pokud rajčata "kloužou" tak si na rozříznutou podnož nasaďte nejdříve kolíček, pak ho lehce povolte a zasuňte (do placaté špičky seříznutý) roub, kolíček mu nedovolí vyklouznout. 
Co je to za nemoc?, 3.4.2012
Tak, tak, u meruňky je navíc potřeba vystihnout ten správný okamžik k utržení a konzumaci (teď nemám na mysli zavařování apod.). Naštěstí se u nás vždy nějaký zdroj najde, nakoupí se bedýnka, zpracuje ale pořád to není právě utržený krásně zralý... celý příspěvek >
Zemina na rajčata, 3.4.2012
Já je nechávám ve dvoudecových kelímcích po celou dobu, naskládám je do přepravek, zaliju, přihnojím a šup s nima ven na sluníčko (opatrně). Vydrží až do výsadby, když se vytáhnou tak je zapustím do země jak potřebuji.
Kedlubny, 3.4.2012
Pokud máte skleník tak je vysejte přímo do země nebo květináče ve skleníku, položte na ně netkanou textilii (tu tam můžete nechat stále) a když budou mít dva pravé lístky tak je přepíchejte tak, aby děložní lístky byly těsně nad zemí. Já to dělám... celý příspěvek >
Meruňka pro mne byla vždy strom který se nemusí ošetřovat a střihat, který jen rodí. Já měl několik meruněk, naposled Maďarskou a Marlen, ale všechny jsem vyklátil. Důvod - naprostá pravidelná mizivá úroda, napadání strupovitostí a moniliozou, bez... celý příspěvek >
Zkušenosti s lignohumátem, 3.4.2012
Já to taky zkoušel ale nikdy nedotáhl do konce, bo se mi už 2x ten hnědý sajrajt skazil a v lahvičce zgrcl, smrděl jakoby po čpavku?. A tak experimenty nakonec skončil v záchodě nebo na kompostu.  Letos mám dokonce obavu že semena podnoží... celý příspěvek >
I já se přikláním ke strupovitosti. Měl jsem ten samý problém. Hnědočerné fleky na plodech broskvoní - sazovitost?
Kedlubny, 3.4.2012
Jakmile uvidíte že začínají vylézat ze země tak je šoupněte na okení parapet, ale zvenku!!!. Já je mám přepikýrované v sadbovačích ve skleníku kde je v noci 3-5°C. Pokud nemrzne tak je nechte nonstop venku.
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 31.3.2012
Předevčírem jsem volal na prodejnu kde mám předplaceno zboží. Domluva je asi taková, 14 -21 dnů budu akceptovat k dodání zboží, pokud nebude na prodejně řešení bude asi ve vrácení peněz. V akci z 29.3. už prodávali jen výrobky které byly skladem,... celý příspěvek >
Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 30.3.2012
Začíná to kvést nebo již kvete a to hnusné počasí asi nadělá více škody na květech než celé mrazy. Včelkám se do takové větrné sibérie patrně nebude chtít vystrkovat sosáčky.
Jaká rajčata pěstujete, 29.3.2012
Většinou tady v Estonsku.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika