Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Daju sa teraz este vypestovat rajciny a papriky zo semien?, 2.5.2012
Psal jsem jen o rajčatech, papriky vysévat nyní je naprosto pozdě a nemá to cenu.
Vinič - zatial nepuči, 2.5.2012
Abych pravdu řekl tak nějak systematicky nehnojím, spíše podle potřeby  (nedostaky prvků projevujících se na listech) nebo při postřiku proti chorobám přidám hnojivo na list. Během sezony sem tam přihodím NPK ke každé hlavě. Draselné hnojivo... celý příspěvek >
Já bych nachystal "důlky" kde by rajčata měla růst, do nich bych dal jemnější zeminu a vysel tak po třech, čtyřech semínkách do jednoho důlku, přikryl bílou textilií, a pak až vyrostou tak nechal jednu nebo dvě rostliny, už bych ale rostliny... celý příspěvek >
Nevím odkud jste ale v Břeclavi jsem přísadu cherry odrůd (červených i žlutých) včera v zahradnictví viděl. Vysít se samozřejmě dají ale budou později, zrovna nyní vylézají ze země rostlinky ze zapadlých plodů loňských rajčat která byla zaryta do... celý příspěvek >
Vinič - zatial nepuči, 2.5.2012
Včera jsem to prohlížel a u Kodrjanky nevím co si myslet. Jsou tam tak obrovské rozdíly v rašení až hrůza. V Mikulově mám stejně staré tříleté sazenice metr od sebe a jedna raší, druhá ne a navíc to vypadá že uhynula (omrzla?), krásné několikametrové... celý příspěvek >
Lilkoviště, 30.4.2012
Já výsadbu lilků do skleníku silně omezil a do foliáku zcela vyloučil. Skleník mám u "nosu" a tak se mi vloni podařilo svilušky ustát za pomoci chemie,  ve foliáku byla sadba totálně zdevastována, následně i melouny a hadovky.  Rajčata, až... celý příspěvek >
Jarní řez broskvoní, 30.4.2012
Díky, tak to je potěšující zpráva. Balzám na rány mám už koupený, pilku s nůžkama nachystanou, pokusím se dnes nějaký ten řez provést. Nafotím před a po pro porovnání.
Choroba rajčat - stonek, 27.4.2012
To jsou jen zárodky nových kořínků která se rajčata snaží vytvořit, kdybyste jim přisypala stonky tak zakoření.
Mám dát papriky, rajčata ven?, 27.4.2012
Dal jsem přísadu ráno ven pod broskvoně které mají malé lístky a teď trnu co bude až dojdu domů. Sazenice sice byly ve skleníku, ale 29° poledních ve stínu je přece jen hodně.
Co s květy na paprikách doma za oknem, 27.4.2012
Možná opadávají proto, že je rostlina "neuživí" nebo nejsou opyleny, běžně to ale nepozoruji, paprika rodí průběžně, pokud tedy nenastane taková zma a marast jako vloni o prázdninách kdy se jejich růst a dozrávání plodů na tři týdny zastavil.
Co vaše réva? (2012), 27.4.2012
Zdravím Vás Paľo i ostatní "vinohradníky", pokud se přeočkuje réva tak je jistě následně nutné odstraňovat vše co raší mimo nová očka, teď i v budoucnu?
Co s květy na paprikách doma za oknem, 27.4.2012
Je hezky a tak můžete začít papriky vystrkovat ven na sluníčko (ale opatrně, nejlépe do polostínu). Co se týče květů tak já to řeším podle odrůd, pokud se nejedná o velkoplodé silnostěné odrůdy ale o běžné nebo pálivé odrůdy, tak květy nevyštipuji, a... celý příspěvek >
Tak dáte je už ven?, 26.4.2012
Ven na záhony, pokud není možnost následně rostliny zakrýt,  je dávat ještě nebudu. Naroubované nakladačky jsem vysadil minulý víkend na černou folii do tunelu z bílé textilie. Možná to tak udělám i s lilkem, s pár sazenicemi kterých mám... celý příspěvek >
Melounoviště 2012, 24.4.2012
Pokud máte na mysli přesazení ven na záhony, tak neroubované sazenice tak jak byly nebo po děložní lístky, u roubovaných je to jasné.
Melounoviště 2012, 20.4.2012
Největší chyba patrně byla že jste je "pořádně zalel". Zeminu nechejte jen vhkou, rostlinku jen navlhčete rozprašovačem a přiklopte PETkou nebo sáčkem aby se vytvořilo mikroklima, ne však mokro (patrně Vám uhnila podož). Další chyba byla teplý... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika