Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesadit do většího?, 14.5.2012
To musí odpovědět někdo kdo papriky v nádobách pěstuje, já mívám jen malé pálivé a těm stačí litrový květináč.
Pozdní jarní mrazy, 14.5.2012
Noři musí přece vědět co za "sajrajt" nám sem posílají .  Papriky, rajčata a lilky jsem nechal venkum i v noci, melouny jsem druhou noc po sobě schoval domů. Už by to vše chtělo na záhon.
Pozdní jarní mrazy, 14.5.2012
Počasí obdobné jako včera jen se silnějším větrem, ráno u baráku desítka, kolem osmé mi to v autě ukazovalo 12°, kolem půlnoci bylo 9,6°.
Nemoc rajčat, 12.5.2012
Vloni se mi takto zachovalo rajče kreré jsem měl v nádobě kde byl na dně koňský hnůj, letos jsem použil kompost kupovaný i kupovaný-pytlovaný a projevilo se to u hodně rostlin v kelímcích nebo květináčích, i u paprik. Co s tím teď? Víceméně už... celý příspěvek >
Nemoc rajčat, 12.5.2012
Máte tam popsanou i příčinu.
Nemoc rajčat, 12.5.2012
Jako tady?
Pozdní jarní mrazy, 12.5.2012
Když to vezmu kolem a kolem, tak papriky venku vysazeny ještě nejsou, okurky, melouny, lilky jsou pod textilií a těch pár rajčat "vem čert", vysadí se další, horší by to bylo s květy révy nebo kiwi. Naštěstí předpověd zmirňují cituji opět z výše... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 10.5.2012
to Honza 
Žloutnutí a usychání listů rajčat, 9.5.2012
V čem byly sazenice když jste je dostala? Vypadají že byly vytrženy ze země a došlo k přerušení kořenového systému, chvíli to potrvá než se vzpamatují. Každopádně postavte rostliny někam do stínu aby na ně nepražilo polední slunce, přestaňte zalévat... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 4.5.2012
Kdepak já a pěstovat brambory, melouny by je zadusily! 
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 4.5.2012
Problém to je, a dosti velký, úměrný výšce rostlin. Rostliny dosahují v kýblu u tyčkových odrůd běžně 150-180 cm a stačí i mírný závan větru z nevhodného smru aby vše povalil. Samozřejmě že čím větší kýbl tím lepší, ale zase není účelem u tohoto... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 4.5.2012
Zdravím Vás Wimpi, bohužel musím konstatovat že asi všechna narašená očka Vostorgu jsou špatná, snad obrazí znovu. 
Nejchutnější okurky hadovky, 4.5.2012 Obsahuje fotku
Po loňském úspěchu s odrůdou Superstar jsem si k ní letos objednal z Holandska odrůdu Telegraph (na vyzkoušení). Prozatím jsem s ní naprosto zklamán, narozdíl od partenokarpické Superstar. Na přiloženém snímku je vidět závratný rozdíl -... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 4.5.2012 Obsahuje fotku
Přidávám pár fotek z dnešního rána. Co se týče té Chrupky tak fakt nevím, navíc to není odrůda o kterou bych stál ale pokusně na ní nechám letos jeden hrozen ať se pochlubí.
Rajče Vilma, 3.5.2012
Výhony nevylamovat, je to keříčková odrůda, pozdější podpora hůlkami nutná, umí se vylomit protože má velkou násadu plodů.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika