Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Soudečkové tyčkové rajče do skleníku - jakou odrůdu?, 21.5.2012
Ještě mne napadlo Mini San Marzano které letos poprvé zkouším ze semen vybraných z koupených plodů. Jinak Vašim požadavkům by mohlo vyhovovat rajče Jury F1.
Réva spálená mrazem 18.5, 21.5.2012
Já nic zatím střihat nebudu, počkám až réva začne rašit, poškozené réví by mělo uschnout, pak teprve budu odstraňovat suché výhony. 
Namrzlá rajčata, 21.5.2012
Nemám s tím zkušenost, jen jsem dal tady odkaz. Každopádně asi byla rajčata zasažena tak moc že není co regenerovat. V článku se neuvádí že je to jen na rajčata, zajímavé by bylo prubnout to na něčem jiném, např. na révě, ta má část listů zelených,... celý příspěvek >
Nemoc rajčat, 21.5.2012
Houba ne, ale zbytky pesticidů a pod... Dělá mi to jen u sazenic v květináčích.
Namrzlá rajčata, 18.5.2012
... pak do postřikovače a postříkat rostliny, dejte vědět zda to zabralo. Mne infarktová návštěva zahrady teprve čeká, ráno tam ze mne vypadlo jen pár ku..kaček a pi..sniček, a musel jsem jet zařezávat aby Kalouskova děcka neřvala o víkendu... celý příspěvek >
Namrzlá rajčata, 18.5.2012
Mám dát papriky, rajčata ven? Jedná se jen o slupky. Mirek
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
to Wimpi - vinohrady se zakuřovaly, co je výše je óká, co je dole Mirek
Melounoviště 2012, 18.5.2012
Tak jsem se byl ráno opět "pokochat" ale tunely jsem ještě neotvíral.
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Bohužel jeden jediný den stačí k tomu aby to tak bylo . Moje "vinařská republika" se nachází tam kde je, bohužel jinou možnost nemám, a ti kdo mají tak volí varinty nejlepší. A co se týče meruněk, tak ty jsem pro jistotu již vyklátil, stačí když... celý příspěvek >
Přesadit do většího?, 16.5.2012 Obsahuje fotku
Ne, ne, ne (čtěte 14.5.2012 12:19),  Beros je přímo košatý strom a Hamík má jen malé plody, jinak dosahuje velikost rostliny jako Vlasta nebo Amy.
Pozdní jarní mrazy, 16.5.2012
Smutný pohled . Pro nás byla na pátek plus trojka a teď už se to vyšvihlo zpět na +4°, snad to vydrží.
Přesadit do většího?, 16.5.2012
Hamík je taky pěkná potvůrka a pokud není v páru tak drží krok s ostatníma 
Přesadit do většího?, 16.5.2012
Napíšu Vám to ale asi Vám to moc nepomůže. Žádné, nejmohutnějšího vzrůstu z rajčat je Ildi, zasaďte jednu jedinou rostlinu do 10ti litrového květináče a ostatní sazenice této odrůdy bez lítosti vyhoďte nebo rozdejte, Ildi je hodně úrodné. Pollicino a... celý příspěvek >
Rajcata - tak nam asi zmrzly - jak vytridit?, 15.5.2012
Ty co jsou venku na záhoně tak stejně čučí, je jim zima.
Přesadit do většího?, 14.5.2012
Beros pěstuji na záhoně venku již několik let, sadím ho ve dvojících, je to sice kozí roh, trochu i pálí ale dosahuje metrové výšky a podobné šířky, dal bych ho v páru do 8-10 litrů nádoby, stejně jako ostatní odrůdy. Je předpoklad že v nádobách tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika