|
Příspěvky uživatele - 133.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Soudečkové tyčkové rajče do skleníku - jakou odrůdu?, 21.5.2012 Ještě mne napadlo Mini San Marzano které letos poprvé zkouším ze semen vybraných z koupených plodů.
Jinak Vašim požadavkům by mohlo vyhovovat rajče Jury F1.
|  | Réva spálená mrazem 18.5, 21.5.2012 Já nic zatím střihat nebudu, počkám až réva začne rašit, poškozené réví by mělo uschnout, pak teprve budu odstraňovat suché výhony. |  |
|  | Namrzlá rajčata, 21.5.2012 Nemám s tím zkušenost, jen jsem dal tady odkaz. Každopádně asi byla rajčata zasažena tak moc že není co regenerovat. V článku se neuvádí že je to jen na rajčata, zajímavé by bylo prubnout to na něčem jiném, např. na révě, ta má část listů zelených,... celý příspěvek > |  | Nemoc rajčat, 21.5.2012 Houba ne, ale zbytky pesticidů a pod... Dělá mi to jen u sazenic v květináčích. |  | Namrzlá rajčata, 18.5.2012 ... pak do postřikovače a postříkat rostliny, dejte vědět zda to zabralo.
Mne infarktová návštěva zahrady teprve čeká, ráno tam ze mne vypadlo jen pár ku..kaček a pi..sniček, a musel jsem jet zařezávat aby Kalouskova děcka neřvala o víkendu... celý příspěvek > |  | Namrzlá rajčata, 18.5.2012 Mám dát papriky, rajčata ven?
Jedná se jen o slupky.
Mirek
|  | Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 to Wimpi - vinohrady se zakuřovaly, co je výše je óká, co je dole
Mirek |  | Melounoviště 2012, 18.5.2012 Tak jsem se byl ráno opět "pokochat" ale tunely jsem ještě neotvíral. |  | Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 Bohužel jeden jediný den stačí k tomu aby to tak bylo . Moje "vinařská republika" se nachází tam kde je, bohužel jinou možnost nemám, a ti kdo mají tak volí varinty nejlepší. A co se týče meruněk, tak ty jsem pro jistotu již vyklátil, stačí když... celý příspěvek > |  | Přesadit do většího?, 16.5.2012  Ne, ne, ne (čtěte 14.5.2012 12:19), Beros je přímo košatý strom a Hamík má jen malé plody, jinak dosahuje velikost rostliny jako Vlasta nebo Amy.
|  |
|  | Pozdní jarní mrazy, 16.5.2012 Smutný pohled . Pro nás byla na pátek plus trojka a teď už se to vyšvihlo zpět na +4°, snad to vydrží. |  | Přesadit do většího?, 16.5.2012 Hamík je taky pěkná potvůrka a pokud není v páru tak drží krok s ostatníma |  | Přesadit do většího?, 16.5.2012 Napíšu Vám to ale asi Vám to moc nepomůže. Žádné, nejmohutnějšího vzrůstu z rajčat je Ildi, zasaďte jednu jedinou rostlinu do 10ti litrového květináče a ostatní sazenice této odrůdy bez lítosti vyhoďte nebo rozdejte, Ildi je hodně úrodné. Pollicino a... celý příspěvek > |  | Rajcata - tak nam asi zmrzly - jak vytridit?, 15.5.2012 Ty co jsou venku na záhoně tak stejně čučí, je jim zima. |  | Přesadit do většího?, 14.5.2012 Beros pěstuji na záhoně venku již několik let, sadím ho ve dvojících, je to sice kozí roh, trochu i pálí ale dosahuje metrové výšky a podobné šířky, dal bych ho v páru do 8-10 litrů nádoby, stejně jako ostatní odrůdy. Je předpoklad že v nádobách tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|